Check Point Lunch ’n Learn donderdag 11 oktober

/, Nieuws/Check Point Lunch ’n Learn donderdag 11 oktober

Zo voorkomt u besmettingen en zeroday-aanvallen

U weet inmiddels dat hackers inventief zijn. Dat ze dankzij nieuwe strategieën en technieken in staat zijn om uw traditionele security te omzeilen. Maar hoe voorkomt u dan malware en zeroday-aanvallen op uw netwerk, endpoints en mobiele devices? Dat leggen we u graag uit op donderdag 11 oktober.

De producten van Check Point ondersteunen u bij een preventiestrategie. Van een proactieve bescherming tot het elimineren van bedreigingen, nog voordat de aanvallen gebruikers hebben bereikt. Deze ultramoderne detectie, Check Point’s Sandblast technologie weet zelfs de meest gecamoufleerde bedreigingen bloot te leggen.

Krijgt u toch met malware te maken, dan moet u zo snel mogelijk cruciale vragen kunnen beantwoorden. Hoe en wanneer is dit gebeurd? Op welke apparaten staat de malware? Heeft er verdere besmetting plaatsgevonden? Welke gegevens zijn naar buiten gelekt? Check Point’s Sandblast in combinatie met Check Point management kan u snel van antwoorden voorzien. Zodat u verdere verspreiding kunt voorkomen en uw security kunt verbeteren.

Wat leert u?
Op donderdag 11 oktober laten we u tijdens een lunchsessie zien hoe deze zeer geavanceerde oplossing werkt. Onze specialisten lichten alle features en toepassingen van Check Point’s SandBlast technologie toe. Zoals de centrale beheerfunctionaliteiten voor uw netwerk, endpoint en mobiele beveiliging, waarmee u ook de policy’s voor zerodaybeveiliging eenvoudig kunt managen.

Doelgroep
IT-managers, IT-beheerders en netwerkbeheerders die hun kennis willen verbreden en verdiepen op het gebied van security voor mobile devices.

Datum
11 oktober van 11.30 – 15.00 uur.

Locatie
Delftechpark 35-37 in Delft.

Programma

11.30 uur  Ontvangst met koffie en thee
12.15 uur  Start lunch en introductie Check Point
12.30 uur  Recente innovaties in cybersecurity – Hans van den Boomen van Check Point
13.00 uur  SandBlast Mobile 3.0 – Mark Weber – van QSight IT
13.30 uur  Demo SandBlast
14.15 uur  Q&A
14.30 uur  Einde

Kosten
Deelname is gratis.

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.

2018-11-01T08:15:52+00:00 Categorieën: Evenementen, Nieuws|