Check Point’s 2018 Security Report

/, Nieuws/Check Point’s 2018 Security Report

97% van bedrijven wereldwijd is niet voorbereid op een cyberaanval. Welke bedreigingen zijn er en hoe kunt uw bedrijf zich wapenen tegen deze aanvallen?
Kijk naar de video van Check Point: 2018 Security Report | Prevent Mega Cyber Attacks, en vraag het  Check Point 2018 Security Report aan.

Bescherm uw Netwerk

Het is niet te vermijden dat elke organisatie vroeg of laat te maken krijgt met effecten van malware en malicious verkeer in één of andere vorm. Besmetting is moeilijk te voorkomen. Dat u als bedrijf of organisatie desondanks met succes de strijd tegen cybercrime kunt aanbinden bewijst de integratie van de security oplossingen. QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door het jarenlange partnerschap heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe IT security omgevingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie specifiek aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over onze Check Point oplossingen en diensten direct contact met ons op.

Meer nieuws
2018-11-01T08:14:30+00:00Categorieën: Evenementen, Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link