Cybersecurity Award uitgereikt aan het Slingeland Ziekenhuis

//Cybersecurity Award uitgereikt aan het Slingeland Ziekenhuis

Tijdens de HIMSS 2018 in Las Vegas in maart van dit jaar heeft QSight IT aan het Slingeland Ziekenhuis de jaarlijkse Cybersecurity Award uitgereikt.

Cybersecurity Award

Bij deze award hoort altijd een cheque met geldbedrag van 2.500 euro dat wordt geschonken aan een afdeling van het ziekenhuis. Op maandag 9 juli jl. heeft Henny Welling, manager Zorg- en Informatietechnologie, deze cheque in ontvangst mogen nemen.

Sylvia Vrolijk, Henny Welling, Robin Slats

Project Sensing Clinic

Het Slingeland Ziekenhuis heeft ervoor gekozen om het geldbedrag te gebruiken voor het innovatie project ‘Sensing Clinic’. Sensing Clinic zet sensortechnologie in om vitale functies (bloeddruk, hartritme, slaapritme etc.) en bewegingen van de patiënt gedurende een ziekenhuisopname om deze patiënt beter te kunnen monitoren. Dit stelt artsen in staat om medische beslissingen nog beter te onderbouwen. Anderzijds biedt het patiënten een hogere kwaliteit van zorg en gezondheidswinst. En uiteindelijk zal Sensing Clinic ook leiden tot lagere kosten voor het ziekenhuis.

De cheque werd uitgereikt door Sylvia Vrolijk, senior accountmanager en Robin Slats, sales manager, beiden van QSight IT.

Meer nieuws
2018-09-24T14:25:14+00:00 Categorieën: Nieuws|