Cybersecurity Award uitgereikt aan het Slingeland Ziekenhuis

//Cybersecurity Award uitgereikt aan het Slingeland Ziekenhuis

Tijdens de HIMSS 2018 in Las Vegas in maart van dit jaar heeft QSight IT aan het Slingeland Ziekenhuis de jaarlijkse Cybersecurity Award uitgereikt.

Cybersecurity Award

Bij deze award hoort altijd een cheque met geldbedrag van 2.500 euro dat wordt geschonken aan een afdeling van het ziekenhuis. Op maandag 9 juli jl. heeft Henny Welling, manager Zorg- en Informatietechnologie, deze cheque in ontvangst mogen nemen.

Sylvia Vrolijk, Henny Welling, Robin Slats

Project Sensing Clinic

Het Slingeland Ziekenhuis heeft ervoor gekozen om het geldbedrag te gebruiken voor het innovatie project ‘Sensing Clinic’. Sensing Clinic zet sensortechnologie in om vitale functies (bloeddruk, hartritme, slaapritme etc.) en bewegingen van de patiënt gedurende een ziekenhuisopname om deze patiënt beter te kunnen monitoren. Dit stelt artsen in staat om medische beslissingen nog beter te onderbouwen. Anderzijds biedt het patiënten een hogere kwaliteit van zorg en gezondheidswinst. En uiteindelijk zal Sensing Clinic ook leiden tot lagere kosten voor het ziekenhuis.

De cheque werd uitgereikt door Sylvia Vrolijk, senior accountmanager en Robin Slats, sales manager, beiden van QSight IT.

Meer nieuws
2018-09-24T14:25:14+00:00Categorieën: Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link