The Digital Dutch 11 april Jaarbeurs Utrecht

/, Nieuws/The Digital Dutch 11 april Jaarbeurs Utrecht

11 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 4de editie plaats van The Digital Dutch. Het event dat KPN jaarlijks organiseert en waarvoor QSight IT je graag wilt uitnodigen.

Laat je inspireren

Wil je weten wat digitaliseren voor jou als ondernemer kan betekenen? Hoe belangrijk security is voor je organisatie en wat je eraan kunt doen? En wil je meer weten over wat vandaag al mogelijk is en hoe het jouw bedrijf helpt om succesvoller te worden? Ontdek het op hét event van KPN voor ondernemend Nederland. Laat je onder meer inspireren door verschillende sprekers over digitale kansen, innovatie en leiderschap.

Michiel Vos, moderator op The Digital Dutch

Hij is een bekend journalist en Amerika-correspondent. Met zijn nieuwsgierige en kritische blik zorgt hij ervoor dat jij zoveel mogelijk opsteekt tijdens het hoofdprogramma.

Michiel Vos - Digital Dutch

Sporters en digitalisering

Hoe passen schaatser Kjeld Nuis en sportpsycholoog Rico Schuijers digitalisering toe? En hoe kan jij dat toepassen in je eigen bedrijf? Ze vertellen erover op The Digital Dutch.

2019-04-09T09:56:16+00:00Categorieën: Evenementen, Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link