The Digital Dutch 11 april Jaarbeurs Utrecht

/, Nieuws/The Digital Dutch 11 april Jaarbeurs Utrecht

11 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 4de editie plaats van The Digital Dutch. Het event dat KPN jaarlijks organiseert en waarvoor QSight IT je graag wilt uitnodigen.

Laat je inspireren

Wil je weten wat digitaliseren voor jou als ondernemer kan betekenen? Hoe belangrijk security is voor je organisatie en wat je eraan kunt doen? En wil je meer weten over wat vandaag al mogelijk is en hoe het jouw bedrijf helpt om succesvoller te worden? Ontdek het op hét event van KPN voor ondernemend Nederland. Laat je onder meer inspireren door verschillende sprekers over digitale kansen, innovatie en leiderschap.

Michiel Vos, moderator op The Digital Dutch

Hij is een bekend journalist en Amerika-correspondent. Met zijn nieuwsgierige en kritische blik zorgt hij ervoor dat jij zoveel mogelijk opsteekt tijdens het hoofdprogramma.

Michiel Vos - Digital Dutch

Sporters en digitalisering

Hoe passen schaatser Kjeld Nuis en sportpsycholoog Rico Schuijers digitalisering toe? En hoe kan jij dat toepassen in je eigen bedrijf? Ze vertellen erover op The Digital Dutch.

Schrijf je nu in en verzeker je van een plaats

Je kunt je inschrijven via de site van The Digital Dutch. Vergeet daarbij niet aan te geven dat je op uitnodiging bent van QSight IT.

Eind februari ontvang je meer informatie en is er ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de verschillende verdiepingssessies.

2019-03-18T14:47:19+00:00 Categorieën: Evenementen, Nieuws|