//Explore IT 2017 terugblik

Op hét IT evenement van dit jaar op dinsdag 30 mei jl. kon kennis worden gemaakt met nieuwe technologieën, nieuwe bedrijven, nieuwe vaardigheden en nieuwe partnerships. In Spant! te Bussum.

Klanten, security-, networking- en cloud/storage fabrikanten, sprekers en andere bekenden van QSight IT hebben elkaar op 30 mei jl., ontmoet in het Spant! te Bussum. Op hét IT evenement van dit jaar maakte men kennis met nieuwe technologieën, security methodes, bedrijven, vaardigheden en last but not least branchegenoten.

Onder leiding van dagvoorzitter Helga van Leur, Nederlands bekendste meteorologe en tv presentatrice op het gebied van weer bij RTL, was het een inspirerende en waardevolle dag met diverse sessies en aansprekende keynotes van topsprekers uit binnen- en buitenland.

Dit jaar werd onder andere samen met Hoffmann aandacht besteed aan gedragsverandering in cybersecurity en kwam het Lukaskrankenhaus uit Neuss vertellen over hoe zij slachtoffer werden van een ransomware aanval. Daarnaast deelde de IT Security Officer van de Nederlandse Publieke Omroep zijn dagelijkse uitdagingen en praatte ons nieuwe partnerbedrijf InSpark de deelnemers bij over de Microsoft Azure cloud.

Kijk onderin naar een korte video impressie!

\Niet aanwezig geweest, maar toch geïnspireerd? Dan zijn de experts van QSight IT u uiteraard ook graag van dienst! Neem gerust contact met ons op via info@qsight.nl of 015 – 88 80 444.

Explore IT 2017 werd georganiseerd door QSight IT en haar partners.

2017-06-16T21:04:43+00:00