Ga goed voorbereid op vakantie met QSight IT IntelliDefense

//Ga goed voorbereid op vakantie met QSight IT IntelliDefense

Het zal u vast bekend in de oren klinken. Net als uw vaste beheerders op vakantie zijn doet zich een incident voor in uw beveiligingsinfrastructuur. Of het lijkt erop, maar u weet het niet helemaal zeker. Op zo’n moment moet u een besluit nemen: gewoon doordraaien en wachten tot de beheerders terug zijn, of ingrijpen om erger te voorkomen. Een foutje is echter zo gemaakt, en voor u het weet wordt het alleen maar erger. QSight IT staat voor u klaar wanneer uw vaste beheerders op vakantie zijn.

Investeer in uw security-volwassenheid door de risico’s voor uw bedrijfssystemen en -applicaties door uw infrastructuur te laten managen en maak gebruik van de kracht van IntelliDefense Security Management. Zo gaat u goed voorbereid én relaxed op vakantie.

IntelliDefense

Zoekt u naar een dienst die u volledig ontzorgt op het gebied van beheer? Dan is IntelliDefense de dienst die u nodig heeft. IntelliDefense is verkrijgbaar in 2 pakketten:
1- Operationeel beheer: beheer van de producten, ook wel device management genoemd.
2- Functioneel beheer: beheer van (security) functies.

Waarin zitten precies de verschillen tussen operationeel en functioneel beheer? De verschillen zitten vooral in het aandachtsgebied.

Download QPaper
2018-09-24T14:33:02+00:00 Categorieën: Nieuws|