Ga goed voorbereid op vakantie met QSight IT IntelliDefense

//Ga goed voorbereid op vakantie met QSight IT IntelliDefense

Het zal u vast bekend in de oren klinken. Net als uw vaste beheerders op vakantie zijn doet zich een incident voor in uw beveiligingsinfrastructuur. Of het lijkt erop, maar u weet het niet helemaal zeker. Op zo’n moment moet u een besluit nemen: gewoon doordraaien en wachten tot de beheerders terug zijn, of ingrijpen om erger te voorkomen. Een foutje is echter zo gemaakt, en voor u het weet wordt het alleen maar erger. QSight IT staat voor u klaar wanneer uw vaste beheerders op vakantie zijn.

Investeer in uw security-volwassenheid door de risico’s voor uw bedrijfssystemen en -applicaties door uw infrastructuur te laten managen en maak gebruik van de kracht van IntelliDefense Security Management. Zo gaat u goed voorbereid én relaxed op vakantie.

IntelliDefense

Zoekt u naar een dienst die u volledig ontzorgt op het gebied van beheer? Dan is IntelliDefense de dienst die u nodig heeft. IntelliDefense is verkrijgbaar in 2 pakketten:
1- Operationeel beheer: beheer van de producten, ook wel device management genoemd.
2- Functioneel beheer: beheer van (security) functies.

Waarin zitten precies de verschillen tussen operationeel en functioneel beheer? De verschillen zitten vooral in het aandachtsgebied.

Download QPaper
2019-08-01T09:53:27+00:00Categorieën: Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link