/, Pers/KPN neemt QSight IT over

KPN is overeengekomen om QSight IT over te nemen.

QSight IT is er trots op te kunnen gaan samenwerken met KPN. De overname is in lijn met de strategie van KPN om te groeien in security en public cloud consultancy en zijn positie als toonaangevende security service provider in Nederland verder te versterken.

De diensten van QSight IT zijn complementair met KPN’s huidige portfolio van beveiligingsdiensten en versterkt KPN’s capaciteiten op het gebied van detection en prediction. Daarnaast zal de expertise van QSight IT op het gebied van cloud consultancy, het (publieke) cloud aanbod van KPN verbreden.

De overname is een bevestiging van ons streven de beste te zijn in cybersecurity, en dat met een 100% Nederlandse basis. Meer details over de overname door KPN kunt u in het volledige persbericht lezen. Deze kunt u via onderstaande links downloaden.

Persbericht Nederlands

Pressrelease English

2017-10-24T17:47:10+00:00

QSight IT wordt KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van vandaag doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van vandaag onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

We presenteren KPN Security vandaag tijdens The Digital Dutch. Naar aanleiding hiervan is er ook eenpersbericht gepubliceerd, waarin u nog meer details kunt lezen.
Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link