//QSight IT doet mee aan Alert Online 2017

QSight IT werkt dit jaar in samenwerking met Hoffmann Bedrijfsrecherche mee aan Alert Online.

De jaarlijkse campagne Alert Online geeft mensen meer kennis over online veiligheid. Veel gebruikers hebben wel een idee van de risico’s. Maar hoe kun je problemen voorkomen? De campagne richt zich op iedereen die het internet gebruikt: van jong tot oud en van werkvloer tot boardroom. De campagne loopt elk jaar een aantal weken in het laatste kwartaal. Het is een gezamenlijk initiatief van de overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap.

Jeffrey de Graaf, CMO van QSight IT: ‘Binnen Alert Online is Cybersecurity een zeer belangrijk thema. Als grootste 100% Nederlandse IT Security bedrijf met veel klanten uit de overheidssector en de TU Delft om de hoek voelen wij ons zeer verbonden met de thematiek van Alert Online. Daarnaast is bewustwording de belangrijkste eerste stap op de weg naar een digitaal veiliger Nederland’.

Op 2 oktober van 10:00 tot 14:00 uur zal Alert Online afgetrapt worden op Schiphol. Na het startschot van de campagne wordt er kennisgemaakt met enkele cybersecurity helden die significant hebben bijgedragen aan de cybersecurity van hun organisatie. Ook QSight IT zal hierbij aanwezig zijn.

Wilt u zelf ook aanwezig zijn bij aftrap van Alert Online. Neem dan contact op via het contactformulier aan de rechterzijde.

2017-10-24T17:54:33+00:00