//QSight IT doet mee aan Alert Online 2017

QSight IT werkt dit jaar in samenwerking met Hoffmann Bedrijfsrecherche mee aan Alert Online.

De jaarlijkse campagne Alert Online geeft mensen meer kennis over online veiligheid. Veel gebruikers hebben wel een idee van de risico’s. Maar hoe kun je problemen voorkomen? De campagne richt zich op iedereen die het internet gebruikt: van jong tot oud en van werkvloer tot boardroom. De campagne loopt elk jaar een aantal weken in het laatste kwartaal. Het is een gezamenlijk initiatief van de overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap.

Jeffrey de Graaf, CMO van QSight IT: ‘Binnen Alert Online is Cybersecurity een zeer belangrijk thema. Als grootste 100% Nederlandse IT Security bedrijf met veel klanten uit de overheidssector en de TU Delft om de hoek voelen wij ons zeer verbonden met de thematiek van Alert Online. Daarnaast is bewustwording de belangrijkste eerste stap op de weg naar een digitaal veiliger Nederland’.

Op 2 oktober van 10:00 tot 14:00 uur zal Alert Online afgetrapt worden op Schiphol. Na het startschot van de campagne wordt er kennisgemaakt met enkele cybersecurity helden die significant hebben bijgedragen aan de cybersecurity van hun organisatie. Ook QSight IT zal hierbij aanwezig zijn.

Wilt u zelf ook aanwezig zijn bij aftrap van Alert Online. Neem dan contact op via het contactformulier aan de rechterzijde.

2017-10-24T17:54:33+00:00

QSight IT wordt KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van vandaag doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van vandaag onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

We presenteren KPN Security vandaag tijdens The Digital Dutch. Naar aanleiding hiervan is er ook eenpersbericht gepubliceerd, waarin u nog meer details kunt lezen.
Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link