/ / / QSight IT en Hoffmann op Infosecurity

Verontwaardigd langs de zijlijn of proactief op het veld? Kom langs op 1 of 2 november Jaarbeurs Utrecht.

Elke week is wel een nieInfosec2017uw verhaal te lezen over een bedrijf of organisatie die door cybercrime zwaar in de problemen komt. De vraag is immers niet langer of u gehacked wordt dan wel wanneer u gehacked wordt, maar veel meer wanneer u dat ontdekt. En als u het ontdekt of u dan uw netwerk zo ingericht hebt dat u snel kunt constateren wat er zich heeft afgespeeld. Hierdoor bent u in staat om maatregelen te treffen die uw schade beperken. Helaas merken we in de dagelijks praktijk dat veel organisaties zich nog onvoldoende bewust zijn van de continuïteitsrisico's die als gevolg onvoldoende awareness worden gelopen.


Hoffmann Cybersecurity kijkt met u mee met het scherpe oog van een professionele buitenstaander. Samen met u wordt bekeken welke onderdelen van uw bedrijfsnetwerk kritisch en kwetsbaar zijn. Op deze manier kunt u de juiste maatregelen nemen en zich op uw core-business concentreren. Uw veiligheid is namelijk onze core-business!

Met ingang van 15 mei 2017 werken QSight IT en Hoffmann Cybersecurity samen en bieden zo een integrale propositie op het gebied van cybersecurity.

Kom op 1 of 2 november langs op de stand 01.B077 van Hoffmann waar ook medewerkers van QSight IT aanwezig zijn om u te woord te staan.

 

 

 

 

Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.