Security Congres 2019 digitale zelfverdediging

/, Nieuws/Security Congres 2019 digitale zelfverdediging

Security is een van de belangrijkste thema’s van dit moment. De vraag is niet langer óf je gehackt wordt, maar wanneer. Hoe zorg je dat het risico zo laag mogelijk is en het effect beperkt blijft?

De digitale dreiging is groot en vaak erger dan mensen vermoeden. Cybercriminelen zijn georganiseerd in zeer professionele organisaties en hun gevaar groeit sneller dan we ons tegen kunnen bewapenen. Het is een zorgelijke situatie; grote dreiging die vraagt om grote acties van cyber criminologen.

Voor  security geldt: voorkomen is beter dan genezen. Het bouwen van veilige ict is kostbaar, maar bespaart op lange termijn ongelooflijk veel incidenten, ellende en kosten. Bij cybercrime gaat het namelijk niet alleen om geld. Het schenden van privacy en ontwrichting van de samenleving spelen ook mee.

KPN Security nodigt u uit om hierbij aanwezig te zijn.
Meer weten en aanmelden.

Donderdag 16 mei 2019 | DUS De Utrechtse Stadsvrijheid

Tijdens het Security Congres komen de volgende thema’s aan bod:

  • Hoe krijg je de organisatie mee in de ‘security mindset’?
  • Hoe zorg je dat security verweven is in alles wat er in een organisatie gebeurt?
  • Hoe ‘verkoop’ je security-inspanningen aan hoger management in het besef dat 100% secure niet bestaat?
  • Hoe zorg je dat security niet meer als kostenpost wordt gezien?
  • Welke nieuwe en onbekende gevaren liggen op de loer?

 

2019-05-27T13:34:18+00:00Categorieën: Evenementen, Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link