Terugblik Explore 2018

//Terugblik Explore 2018

Op woensdag 23 mei jl. vond voor de 11e keer op rij de Explore 2018 plaats.
Het was een inspirerende en waardevolle dag in Spant! te Bussum onder leiding van dagvoorzitter Barbara Barend.

Keynotes en break-outs

Samen met onze partners boden wij keynotes van topsprekers en waren de deelnemers volop in de gelegenheid om verschillende break-out sessies bij te wonen. Dit jaar besteedden we samen met professor dr. Cor Molenaar (Nederlandse econoom, en bijzonder hoogleraar eMarketing en Distance Selling aan de Erasmus Universiteit) aandacht aan de ontwikkeling van platformen als nieuw business concept en de consequenties voor “security”. Daarnaast hadden we een verhaal uit de praktijk: Wil van Egdom, ISO bij Greenpeace deelde zijn dagelijkse uitdagingen met u. We sloten af met Jaya Baloo, de CISO van ons moederbedrijf KPN. Break-out sessies van onder andere onze partners werden meerdere malen georganiseerd, zodat u echt niets hoefde te missen.

Nieuw!

Nieuw dit jaar waren de Tech Tables, waar u terecht kon voor live demo’s in een kleine setting door onze partners Check Point, Cyber Central, BitSight, Symantec en anderen maar uiteraard ook door QSight IT zelf.

Deelnemers aan de Explore 2018 hebben nu voldoende informatie op het gebied van security, cloud, storage en networking gekregen om binnen hun organisatie de volgende stap in de juiste richting te zetten. Uiteraard zijn de experts van QSight IT u hierbij ook graag van dienst. Neemt u dus gerust contact op als u hiervan gebruik wilt maken of als u meer informatie wenst.

2018-06-26T07:12:09+00:00Categorieën: Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link