Terugblik Explore 2018

//Terugblik Explore 2018

Op woensdag 23 mei jl. vond voor de 11e keer op rij de Explore 2018 plaats.
Het was een inspirerende en waardevolle dag in Spant! te Bussum onder leiding van dagvoorzitter Barbara Barend.

Keynotes en break-outs

Samen met onze partners boden wij keynotes van topsprekers en waren de deelnemers volop in de gelegenheid om verschillende break-out sessies bij te wonen. Dit jaar besteedden we samen met professor dr. Cor Molenaar (Nederlandse econoom, en bijzonder hoogleraar eMarketing en Distance Selling aan de Erasmus Universiteit) aandacht aan de ontwikkeling van platformen als nieuw business concept en de consequenties voor “security”. Daarnaast hadden we een verhaal uit de praktijk: Wil van Egdom, ISO bij Greenpeace deelde zijn dagelijkse uitdagingen met u. We sloten af met Jaya Baloo, de CISO van ons moederbedrijf KPN. Break-out sessies van onder andere onze partners werden meerdere malen georganiseerd, zodat u echt niets hoefde te missen.

Nieuw!

Nieuw dit jaar waren de Tech Tables, waar u terecht kon voor live demo’s in een kleine setting door onze partners Check Point, Cyber Central, BitSight, Symantec en anderen maar uiteraard ook door QSight IT zelf.

Deelnemers aan de Explore 2018 hebben nu voldoende informatie op het gebied van security, cloud, storage en networking gekregen om binnen hun organisatie de volgende stap in de juiste richting te zetten. Uiteraard zijn de experts van QSight IT u hierbij ook graag van dienst. Neemt u dus gerust contact op als u hiervan gebruik wilt maken of als u meer informatie wenst.

2018-06-26T07:12:09+00:00 Categorieën: Nieuws|