VASCO Data Security verandert naam in OneSpan

//VASCO Data Security verandert naam in OneSpan

VASCO Data Security gaat voortaan door het leven als OneSpan. Met de naamsverandering wil het een nieuwe strategie en vernieuwd aanbod benadrukken. OneSpan Trusted Identity (TID) moet het complete portfolio aan beveiligingstechnieken samen brengen. Dankzij een cloudplatform met een open architectuur kunnen banken en ondernemingen realtime fraudedetectie uitvoeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van realtime fraudeanalyse, multifactorauthenticatie, beveiliging van mobiele applicaties en orchestratie van alle beschikbare diensten.

OneSpan

Volgens OneSpan kunnen bedrijven en instellingen met het nieuwe platform fraude tegengaan die gelinkt is aan online en mobiele transacties, elektronische handtekeningen en de registratie van nieuwe klanten. Het anti-fraude platform is een cloudgebaseerde, open architectuur dat gebruik maakt van directe fraudeanalyse, multifactor-authenticatie, beveiliging van mobiele applicaties en orkestratie van alle beschikbare diensten, aldus het bedrijf.

Intelligente adaptieve authenticatie

De nieuwste oplossing die aan het OneSpan Trusted Identity-platform is toegevoegd, is zogeheten intelligente adaptieve authenticatie. Deze oplossing beoordeelt de gegevens over een bepaalde gebruiker: zijn gedrag, toestel, mobiele applicaties en online transacties. Met behulp van artificiële intelligentie – machine learning en pre-geconfigureerde en aanpasbare regels – worden die gegevens geanalyseerd en wordt er een score aan toegekend. Het resultaat van deze analyse bepaalt het precieze beveiligingsniveau voor gebruikersinteracties, terwijl het tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid verbetert, licht OneSpan in een persbericht toe.

Meer nieuws
2018-09-24T14:53:37+00:00Categorieën: Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link