VASCO Data Security verandert naam in OneSpan

//VASCO Data Security verandert naam in OneSpan

VASCO Data Security gaat voortaan door het leven als OneSpan. Met de naamsverandering wil het een nieuwe strategie en vernieuwd aanbod benadrukken. OneSpan Trusted Identity (TID) moet het complete portfolio aan beveiligingstechnieken samen brengen. Dankzij een cloudplatform met een open architectuur kunnen banken en ondernemingen realtime fraudedetectie uitvoeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van realtime fraudeanalyse, multifactorauthenticatie, beveiliging van mobiele applicaties en orchestratie van alle beschikbare diensten.

OneSpan

Volgens OneSpan kunnen bedrijven en instellingen met het nieuwe platform fraude tegengaan die gelinkt is aan online en mobiele transacties, elektronische handtekeningen en de registratie van nieuwe klanten. Het anti-fraude platform is een cloudgebaseerde, open architectuur dat gebruik maakt van directe fraudeanalyse, multifactor-authenticatie, beveiliging van mobiele applicaties en orkestratie van alle beschikbare diensten, aldus het bedrijf.

Intelligente adaptieve authenticatie

De nieuwste oplossing die aan het OneSpan Trusted Identity-platform is toegevoegd, is zogeheten intelligente adaptieve authenticatie. Deze oplossing beoordeelt de gegevens over een bepaalde gebruiker: zijn gedrag, toestel, mobiele applicaties en online transacties. Met behulp van artificiële intelligentie – machine learning en pre-geconfigureerde en aanpasbare regels – worden die gegevens geanalyseerd en wordt er een score aan toegekend. Het resultaat van deze analyse bepaalt het precieze beveiligingsniveau voor gebruikersinteracties, terwijl het tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid verbetert, licht OneSpan in een persbericht toe.

Meer nieuws
2018-09-24T14:53:37+00:00 Categorieën: Nieuws|