Webinar – BitSight Security Ratings: onmisbaar voor veilig zakendoen

/, Nieuws/Webinar – BitSight Security Ratings: onmisbaar voor veilig zakendoen

Webinar – BitSight Security Ratings: onmisbaar voor veilig zakendoen

15 en 20 november van 16.00 tot 16.45 uur

U doet er natuurlijk alles aan om de gegevens van uw klanten, medewerkers en partners zo goed mogelijk te beschermen tegen hackers, malware en andere cyberdreigingen. Maar digitale veiligheid heeft u niet volledig in eigen hand. Uw businesspartners spelen een net zo grote rol als uw eigen organisatie. Maar is uw keten wel betrouwbaar?

Voor financiële betrouwbaarheid bestaat al sinds jaar en dag een kredietcheck. Wie zakendoet met een kredietwaardige organisatie, verkleint het risico op bijvoorbeeld wanbetaling. Maar hoe zit het met de digitale veiligheid van uw businesspartners? Wie zegt dat zij zich goed ontfermen over uw data? Een ‘kwestie van goed vertrouwen’ is gezien de strenge wetgeving en uw veeleisende doelgroep niet meer voldoende.

Gelukkig is er een oplossing: BitSight Security Ratings. Dit scoresysteem biedt een onafhankelijke derde partij inzicht in de reputatie van een organisatie op het gebied van cybersecurity. In dat van uzelf, en dat van een ander.

BitSight Security Ratings zijn bruikbaar in diverse scenario’s. Een greep uit de voorbeelden:

  • Risicomanagement leveranciers: hoe goed is de security bij mijn ketenpartners?
  • Benchmarking: hoe doe ik het ten opzichte van mijn branchegenoten?
  • Verzekeren van cyberrisico’s: hoe beoordelen verzekeraars mijn organisatie?
  • Beheer van investeringen: wat zijn mijn risico’s bij deelnemingen, overnames en fusies?
  • Forensische informatie: hoe kan ik mijn organisatie toetsen en verbeteren?

Webinarserie
In een serie webinars op 15 en 20 november vertellen we u alles wat u moet weten over Security Ratings. Hoe het scoresysteem precies werkt, hoe u deze ratings toepast in de praktijk en welke implicaties dit heeft voor uw bedrijfsvoering. Iets voor u?

Aanmelden
2019-08-01T10:17:16+00:00Categorieën: Evenementen, Nieuws|

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link