/ / / Wintermarkt 2017

Op donderdagmiddag 14 december organiseren wij tussen 13.00 en 17.00 uur al weer voor de 10e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Dit jaar bij de fantastisch gelegen locatie Inn Style te Maarssen.

Direct aanmelden

QSight IT organiseert dit evenement jaarlijks vlak voor kerstmis, voor iedereen die tot het netwerk behoort: klanten, potentiële klanten, toeleveranciers en vrienden. Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in QSight IT en de groei die ook dit jaar weer dankzij alle betrokkenen werd mogelijk gemaakt.

Kennis maken met QSight IT!
Als klant heeft u gedurende het jaar contact met een beperkt aantal mensen bij QSight IT. Voor support, het bespreken van een offerte of voor een project. Op de achtergrond is echter een grotere groep voor u aan het werk: op de administratie, de planning of logistiek. Op de Wintermarkt kunt u ook met hen kennismaken. Ook voor organisaties die nog geen zaken doen met QSight IT is de Wintermarkt interessant. In een middag wordt kennis gemaakt met de mensen van QSight IT en onze belangrijkste fabrikanten. Deze fabrikanten komen speciaal uit binnen- en buitenland om alle bezoekers te ontmoeten en via presentaties te informeren over de laatste trends. Zo combineren we het nuttige met het aangename. Informatie over de inhoud presentaties volgt.

Locatie en Kerstpakket
Locatie van de wintermarkt is het schitterend gelegen1.terrasinnstyle2.0_Large Inn Style te Maarssen. Binnen en buiten kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Op het overdekte buitenterras, heeft iedere fabrikant zijn eigen kerstmarktkraam. Bij elke kraam wordt een cadeautje uitgereikt voor in het QSight IT kerstpakket. Daarnaast zal er voor het nodige entertainment gezorgd worden, waaronder onze welbekende Christmas DJ.Deelnemende partners

Wintermatk 15 ok

Programma en presentaties

Meer informatie over het programma volgt op korte termijn. De onderstaande partners zullen niet alleen aanwezig zijn maar ook een presentatie verzorgen over de laatste ontwikkelingen op security, networking, storage en cloud gebied.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.