/ /
/ Zorgeloos beheer tijdens de zomervakantie

U kent dat wel, net als uw vaste beheerders op vakantie zijn doet zich een incident voor in uw beveiligingsinfrastructuur. Of het lijkt erop, maar u weet het niet helemaal zeker.

Incidenten komen altijd ongelegen

U kent dat wel, net als uw vaste beheerders op vakantie zijn doet zich een incident voor in uw beveiligingsinfrastructuur. Of het lijkt erop, maar u weet het niet helemaal zeker. Op zo'n moment moet u een besluit nemen: gewoon doordraaien en wachten tot de beheerders terug zijn, of ingrijpen om erger te voorkomen. Een foutje is echter zo gemaakt, en voor u het weet wordt het alleen maar erger. Wat zou het heerlijk zijn om zo'n incident met één telefoontje te kunnen oplossen. Sterker nog: wat zou het fijn zijn als zo'n incident zich helemaal niet zou voordoen!

Tijdelijk externe hulp

Voor organisaties die extra beheer willen inhuren, biedt QSight IT een eenvoudig te budgetteren en in te regelen beveiligingsdienst. Gedurende een bepaalde periode assisteren de security-experts van QSight IT uw beheerorganisatie. Hierbij verrichten zij kortdurende werkzaamheden op afstand of op uw locatie. Met een gegarandeerde responstijd en naar keuze 9/5 of 24/7. Ideaal voor de zomervakantie die alweer voor de deur staat.

Wat doen we precies?

Tijdens de vakantie van de vaste beheerder houden de specialisten van QSight IT dagelijks (op afstand) een oogje in het zeil. We monitoren continu alle systemen, controleren of alles naar behoren werkt en grijpen in waar nodig. Na afloop van de vakantieperiode geven we het beheer terug aan de reguliere beheerder. Het management ontvangt een rapportage met een overzicht van incidenten en van de werkzaamheden die zijn doorgevoerd, waaronder changes. De beheerder gaat met een gerust hart op vakantie en het management weet dat zelfs bij een incident, QSight IT zorgt voor de afhandeling hiervan.

IntelliGuard - security monitoring

Nog een stap verder gaat IntelliGuard. Hierbij wordt uw beveiligingsinfrastructuur 24/7 pro-actief bewaakt. Met IntelliGuard houden wij u op de hoogte van alle potentiële dreigingen die gericht kunnen zijn op uw omgeving. Door tijdig in te grijpen kunnen we voorkomen dat een incident echt impact krijgt op uw bedrijfsvoering.

Voordelen

  • Eenvoudig te budgetteren dienst
  • Dienst eenmaal ingericht = op afroep beschikbaar
  • Flexibel contract: looptijd, uitbreidbaar, korte opzegtermijn
  • 24/7 of 9/5 dienstverlening
  • Gecertificeerde en gescreende medewerkers (MIVD, ABDO)
  • Continuïteit van uw bedrijfsvoering verzekerd

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op door het contactformulier aan de rechterzijde in te vullen. Na een inventarisatie-gesprek leggen wij een passend voorstel aan u voor. Daarin staat precies wat wij u kunnen bieden en wat de gebudgetteerde kosten zijn.

Gerelateerde nieuwsberichten
Lees hier meer nieuws over:
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.