/ Onderwijs

Voor de branche Onderwijs hebben we bij QSight IT specialisten rondlopen, die weten hoe snel het ict landschap verandert in deze wereld. Leerlingen lopen voorop met techniek. Applicaties voor onderwijs moeten 'any time, any place en op any device' beschikbaar zijn binnen het onderwijs. Deze applicaties zijn afhankelijk van de beschikbare ict-voorzieningen en IP-communicatie. Deze infrastructuur moet tegenwoordig altijd beschikbaar zijn.

E-infrastructuur bepalend voor succes scholen

De juiste educatieve ict-communicatiemiddelen zijn tegenwoordig bepalend voor het succes van leerlingen en hun school of onderwijsinstelling. Applicaties en e-learning voorzieningen moeten voortdurend, veilig en snel beschikbaar zijn via tablets en laptops. Als informatiebron maar ook voor het digitaal afnemen van examens en het online inzicht in digitale lesroosters.
 

QSight IT oplossingen en diensten voor het onderwijs

QSight IT implementeert een aantal specifiek op het onderwijs gerichte oplossingen en diensten. Voor allerlei onderwijsinstellingen zoals middelbare onderwijsinstellingen, scholengemeenschappen, ROC's, MBO, HBO en universiteiten. 
 

Dit heeft uw onderwijsinstelling in ieder geval nodig

Het allerbelangrijkste: applicaties moeten altijd beschikbaar zijn voor medewerkers en leerlingen. Dat is de essentie en zonder kunt u niet werken. Uw data moet dus altijd, overal en op elk device beschikbaar zijn en uw netwerkinfrastructuur moet hier naadloos op aansluiten. Zodat bijvoorbeeld uw studenten altijd kunnen inloggen wanneer ze digitale examens moeten maken. Ze altijd vanuit huis kunnen werken zonder systeemonderbrekingen. En niemand uw systeem hackt om examens te ontvreemden of uw systemen aan te vallen.
 
Elke onderwijsinstelling heeft in ieder geval ook sterke beheeromgevingen nodig voor alle soorten devices. En vooral bij mobile devices zoals smartphones en tablets geldt dat u met mobile device management de data security en het device beheer onder controle heeft. 
 
De Wi-Fi netwerken die QSight IT implementeert zijn in staat om studenten- en docenten netwerken goed van elkaar te scheiden, met gebruik van dezelfde accesspoints. Een veilige aansluiting op het Internet via een dubbele firewall met hoge capaciteit is een gegeven, ook al vanwege de belangrijke controle op botnetverkeer, malware en illegale content. 
 
Tot slot: onderwijsgegevens zijn natuurlijk ook privacygevoelig. Firewalls en VPN's, authenticatie, Intrusion Prevention en DDoS bescherming zijn daarom belangrijke bouwstenen voor een goede beveiliging van uw netwerkomgeving.
 

Lagere exploitatiekosten

Een optimaal en kostenefficiënt netwerk van routers, switches en vpn verbindingen tussen de verschillende locaties is van doorslaggevend belang bij grote hoeveelheden data. Wij bekijken graag met een security scan- of check of uw exploitatiekosten omlaag kunnen.
 

QSight IT onderhoudscontract en beheermogelijkheden

QSight IT onderhoudscontracten geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: u beschikt standaard over vervangende apparatuur. En wilt u dat wij ict infrastructuur voor u managen, dan doen we dat graag voor u. Ons QSight IT Remote Control Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft. Changes worden in zeer korte tijd uitgevoerd.
Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Gerelateerde fabrikanten
Klik op een van de fabrikanten voor meer informatie.
Gerelateerde producten/oplossingen
Hier vindt u gerelateerde producten. 
Gerelateerde nieuwsberichten
Lees hier meer nieuws over:
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Volg QSight IT op social
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.