/ Oplossingen

Doe waar je goed in bent. Alleen door focus en specialisatie kun je de beste worden in je vakgebied.    

QSight IT oplossingen: focus en specialisatie
 
Zo heeft QSight IT zich gespecialiseerd in een drietal vakgebieden: security, storage en networking. We houden in de gaten in welke richtingen deze vakgebieden zich bewegen, zoals bijvoorbeeld de cloud. Zo blijven we niet stilstaan, maar groeien mee met de technologische ontwikkelingen. 
 
Wat dat voor u betekent? Een snel lokaal netwerk, een WiFi oplossing met uitstekende dekking, malware die buiten de deur blijft, snelle opslag voor uw data, veilige internationale VPN-verbindingen, dubbel uitgevoerde netwerken met zeer hoge uptime, enz. enz. Kijk maar eens bij onze referenties hoe we dat voor onze klanten hebben ingericht.
 
Hieronder vindt u onze verschillende oplossingsgebieden. Al onze diensten worden uitgevoerd door gecertificeerde IT engineers. Met een aantal 'Alliance Partners' complementeren we onze dienstverlening op het gebied van telefonie, bekabeling en hosting.
 
 
Networking

Networking: de basis voor het ontsluiten van uw systemen en data. QSight IT heeft daarom ook een duidelijke visie hoe een goed gebouwd netwerk eruit ziet.  meer »

Compliancy

Naleving van de voorschriften vanuit de overheid oftewel compliancy zijn voor iedere organisatie van het grootste belang. De meldplicht datalekken, de beveiliging van EPD's (Elektronisch Patiënten Dossier), de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens), de eisen voor het delen van persoonsgegev... meer »

Security

Ook virtuele servers en de cloud kunnen optimaal worden beveiligd. Of het nu gaat om firewalls, intrusion prevention, anti-virus, VPN, of beveiliging van uw mobiele devices.  meer »

Storage

Storage is complex en bij complexe storage-infrastructuren gaat het om meer dan bescherming en recovery van data. Enerzijds moet u voldoen aan regelgeving omtrent storage, anderzijds wilt u de kosten binnen de perken houden. Tel daar de ontwikkelingen in storage-t... meer »

Cloud

Cloud: we gebruiken het als consument eigenlijk al jaren, zonder er over na te denken: Hotmail, Gmail, Dropbox, iCloud etc. zijn allemaal cloudtoepassingen die we in hoog tempo hebben omarmd. En inmiddels is de technologie ver genoeg gevorderd en betrouwbaar dat o... meer »

Alliance Partners

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij nauw samen met een aantal organisaties. Deze Alliance Partners hebben aanvullende expertise in huis zodat wij u samen naadloos van dienst kunnen zijn. meer »

ICT Lease - Infralease

Als u ook auto's least, waarom dan geen ict infrastructuur? meer »

Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Gerelateerde vragen
Heeft u vragen over dit onderwerp? Hieronder vindt u de belangrijkste vragen, met antwoord.
Antwoord:

QSight IT biedt onderhoudscontracten tot en met 24x7 dekking. In alle gevallen kunt u gebruik maken van onze helpdesk, en lossen wij technische problemen op met vervangende apparatuur die wij zelf op voorraad hebben. Daarnaast levert QSight IT Remote Control contracten: bij deze vorm van dienstverlening kunnen wij uw ict infrastructuur vanuit ons Network Operations Center monitoren en beheren.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.