Loading...
Cloud Back-up2019-08-01T12:12:40+00:00

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Cloud back-up

Het is voor organisaties van fundamenteel belang dat er altijd een back-up is van de bedrijfsdata. Op deze manier kan er altijd op deze back-up teruggevallen worden na een incident. Met de cloud back-up oplossing zorgt u voor snelle hersteltijden omdat uw back-up altijd beschikbaar is.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een gedecentraliseerde IT omgeving waar zowel bedrijfsprocessen als informate niet alleen on-premise bestaan maar ook in de cloud worden opgeslagen. Dit biedt voor cybercriminelen mogelijkheden en voor bedrijven een groot risico. Bent u benieuwd hoe QSight IT in een vroeg stadium threats kan detecteren aan de hand van Open Source en
Big Data? Download dan onze Whitepaper Cyber Security.

Voordelen cloud back-up

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zoals het creëren van een high availability datacenter blijft voor iedere organisatie back-up en restore een kritische taak. Het beheren van een back-up oplossing kost dagelijks tijd, het vraagt regelmatig om aanpassingen en vaak is er een faciliteit nodig om de back-up remote op te slaan. Bij een back-up in de cloud is dit niet nodig. Andere voordelen zijn:

  • Hoge beschikbaarheid
  • Vast bedrag per maand
  • Geen grote investering nodig
  • Makkelijk op- en afschalen
  • Zeer veilig

Back-up buitenshuis essentieel

Het buitenshuis opslaan van een back-up is van essentieel belang. Wanneer er een calamiteit in het datacenter optreedt is het risicovol wanneer de back-up zich ook in datzelfde datacenter bevindt. Dit risico kunnen organisaties tegenwoordig niet meer lopen.

Het omslachtige tapes wisselen en tapes uit huis brengen kunt u vergeten. QSight IT biedt in samenwerking met InSpark, BackupCare aan voor de Microsoft Azure omgeving. Een unieke Backup-as-a-Service oplossing, waarbij u gebruik maakt van de Azure cloud voor het opslaan van uw off-premise back-up. QSight IT en InSpark nemen het beheer hiervan voor hun rekening.

Azure Cloud Back-up

Uw back-up wordt opgeslagen in de geavanceerde Azure datacenters van Microsoft, u heeft de zekerheid dat uw data veilig is en veilig blijft, waarbij normen als ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 en SOC 2 als leidraad zijn genomen. QSight IT en InSpark bewaken het proces, controleren de resultaten en helpen u om een back-up te restoren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over cloud back-up en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link