Loading...
Cloud Back-up 2018-09-21T09:02:37+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Cloud back-up

Het is voor organisaties van fundamenteel belang dat er altijd een back-up is van de bedrijfsdata. Op deze manier kan er altijd op deze back-up teruggevallen worden na een incident. Met de cloud back-up oplossing zorgt u voor snelle hersteltijden omdat uw back-up altijd beschikbaar is.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een gedecentraliseerde IT omgeving waar zowel bedrijfsprocessen als informate niet alleen on-premise bestaan maar ook in de cloud worden opgeslagen. Dit biedt voor cybercriminelen mogelijkheden en voor bedrijven een groot risico. Bent u benieuwd hoe QSight IT in een vroeg stadium threats kan detecteren aan de hand van Open Source en
Big Data? Download dan onze QPaper Cybercrime mitigatie.

Voordelen cloud back-up

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zoals het creëren van een high availability datacenter blijft voor iedere organisatie back-up en restore een kritische taak. Het beheren van een back-up oplossing kost dagelijks tijd, het vraagt regelmatig om aanpassingen en vaak is er een faciliteit nodig om de back-up remote op te slaan. Bij een back-up in de cloud is dit niet nodig. Andere voordelen zijn:

  • Hoge beschikbaarheid
  • Vast bedrag per maand
  • Geen grote investering nodig
  • Makkelijk op- en afschalen
  • Zeer veilig

Back-up buitenshuis essentieel

Het buitenshuis opslaan van een back-up is van essentieel belang. Wanneer er een calamiteit in het datacenter optreedt is het risicovol wanneer de back-up zich ook in datzelfde datacenter bevindt. Dit risico kunnen organisaties tegenwoordig niet meer lopen.

Het omslachtige tapes wisselen en tapes uit huis brengen kunt u vergeten. QSight IT biedt in samenwerking met InSpark, BackupCare aan voor de Microsoft Azure omgeving. Een unieke Backup-as-a-Service oplossing, waarbij u gebruik maakt van de Azure cloud voor het opslaan van uw off-premise back-up. QSight IT en InSpark nemen het beheer hiervan voor hun rekening.

Azure Cloud Back-up

Uw back-up wordt opgeslagen in de geavanceerde Azure datacenters van Microsoft, u heeft de zekerheid dat uw data veilig is en veilig blijft, waarbij normen als ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 en SOC 2 als leidraad zijn genomen. QSight IT en InSpark bewaken het proces, controleren de resultaten en helpen u om een back-up te restoren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over cloud back-up en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.