Loading...
Application Delivery Control2018-09-21T08:39:17+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Uw applicaties altijd beschikbaar met Application Delivery Control

Uw bedrijfskritische applicaties altijd met de hoogst mogelijke snelheid beschikbaar stellen aan uw organisatie. Met de Application Delivery Control (voorheen ook wel load balancing) oplossingen van QSight IT distribueert u data evenredig over de daarvoor aangewezen servers. Hiermee zorgt u ervoor dat bij pieken in het netwerkverkeer de load verspreid wordt over de aanwezige capaciteit en u geen serveroverload krijgt waardoor applicaties vertragen of zelfs helemaal niet meer werken.

Applicatie sneller maken

Wanneer u problemen heeft met de snelheid van een applicatie is een application delivery control appliance vaak de oplossing. De QSight IT specialisten op het gebied van load balancing staan u bij met al uw vragen over het versnellen van applicaties.

F5 networks versnelt de aanroep van uw bedrijfskritische applicaties, ook in de cloud

Heeft u een applicatiebeschikbaarheidsprobleem? F5 heeft de oplossing. F5 producten werken samen om applicaties te versnellen en zo snel mogelijk beschikbaar te maken. F5 heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met technology partners zoals Cisco, VMware, Microsoft, HPE, Alcatel-Lucent, EMC, AirWatch en vele tientallen anderen. Daarnaast zijn de F5 systemen ook beschikbaar voor het verbeteren van beschikbaarheid en performance van toepassingen in de cloud.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van application delivery control oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met F5 Networks heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van de complexe IT rond het versnellen van applicaties. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support op de load balancers.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Application Delivery Control ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link