Loading...
Application Delivery Control 2018-09-21T08:39:17+00:00
QPaper - Secure Networking

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Uw applicaties altijd beschikbaar met Application Delivery Control

Uw bedrijfskritische applicaties altijd met de hoogst mogelijke snelheid beschikbaar stellen aan uw organisatie. Met de Application Delivery Control (voorheen ook wel load balancing) oplossingen van QSight IT distribueert u data evenredig over de daarvoor aangewezen servers. Hiermee zorgt u ervoor dat bij pieken in het netwerkverkeer de load verspreid wordt over de aanwezige capaciteit en u geen serveroverload krijgt waardoor applicaties vertragen of zelfs helemaal niet meer werken.

Applicatie sneller maken

Wanneer u problemen heeft met de snelheid van een applicatie is een application delivery control appliance vaak de oplossing. De QSight IT specialisten op het gebied van load balancing staan u bij met al uw vragen over het versnellen van applicaties.

F5 networks versnelt de aanroep van uw bedrijfskritische applicaties, ook in de cloud

Heeft u een applicatiebeschikbaarheidsprobleem? F5 heeft de oplossing. F5 producten werken samen om applicaties te versnellen en zo snel mogelijk beschikbaar te maken. F5 heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met technology partners zoals Cisco, VMware, Microsoft, HPE, Alcatel-Lucent, EMC, AirWatch en vele tientallen anderen. Daarnaast zijn de F5 systemen ook beschikbaar voor het verbeteren van beschikbaarheid en performance van toepassingen in de cloud.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van application delivery control oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met F5 Networks heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van de complexe IT rond het versnellen van applicaties. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support op de load balancers.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Application Delivery Control ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.