Loading...
LAN 2018-11-07T11:58:16+00:00
QPaper - Secure Networking

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Local Area Network (LAN) Oplossingen

Tegenwoordig is iedere organisatie afhankelijk van netwerken en LAN oplossingen. Net als gas, water en licht verwachten de medewerkers dat het bedrijfsnetwerk altijd overal en met ieder device beschikbaar is. Daarnaast wilt u voor uw organisatie dat de data die hier overheen gaat optimaal beveiligd is.

Networking en netwerk verbindingscomponenten

Een goed opgezet en efficiënt netwerk bestaat uit fysieke componenten, zoals switches, routers en wireless accesspoints, een logische laag met scheiding van verkeer door middel van VLAN’s en een strakke toegangsbeveiliging door middel van Network Access Control.

Networking en remote control

Op bovenstaande netwerkcomponenten biedt QSight IT ook IntelliDefense diensten aan, waarbij wij voor u het beheer en de controle van uw LAN en WAN componenten op afstand kunnen verzorgen. Zo heeft u meer tijd voor andere zaken.

Stabiel LAN via Networking specialist

QSight IT is de ideale partner op het gebied van LAN oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met HPE en Cisco heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerken. De gecertificeerde netwerk specialisten hebben daarnaast tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie over LAN oplossingen

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van uw netwerk- of LAN oplossing ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.