Loading...
Network Access Control (NAC)2018-09-21T08:38:48+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Wat is Network Access Control (NAC)?

Met Network Access Control (NAC) versterkt u de beveiliging van uw netwerk door de beschikbaarheid van netwerkbronnen te beperken tot de endpoints die voldoen aan de opgestelde security policies.

Het idee achter NAC is vrij simpel. Voordat een computer van een eindgebruiker het bedrijfsnetwerk op mag, vraagt de network access control de computer om bewijs dat deze voldoet aan de beveiligingseisen van het bedrijf. Wanneer dit niet het geval is weigert de network access control de verbinding totdat de computer voldoet aan de gevraagde beveiligingseisen. Een eis kan bijvoorbeeld zijn dat de meest recente versie van een antivirusprogramma op de computer geïnstalleerd staat.

Network Access Control voor een veiliger netwerk

Network Access Control is ideaal voor bedrijven en ondernemingen waar de gebruikersomgeving strikt gecontroleerd moet worden. Denk hierbij aan het netwerk van ziekenhuizen, waarbij er letterlijk levens af kunnen hangen van de gezondheid van het netwerk.

Het werken met robuuste en dynamische rolgebonden rechten die gemakkelijk te definiëren zijn voor gebruikers en apparaten van binnen en buiten uw organisatie is essentieel voor het behoud van een veilig netwerk. De toegang en machtigingen per rol of apparaattype zijn eenvoudig te beheren vanaf een centrale plek. Hiermee bent u in staat uw netwerk veilig te maken en te houden. QSight IT implementeert zowel Cisco ISE als Aruba Clearpass oplossingen.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Network Access Control en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link