Loading...
Network on Demand2018-09-21T08:39:07+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Network on Demand – Pay per Use voor uw netwerk

Nooit meer een netwerk kopen of een netwerk leasen: QSight IT en Alcatel Lucent Enterprise introduceren Network on Demand. Vanaf nu betaalt u voor uw LAN en WLAN alleen nog wat u gebruikt, per poort, per maand. Zo eenvoudig kan het zijn.

U bent al gewend om ‘pay per use’ te betalen voor software, bijvoorbeeld in de cloud. Maar een pay per use LAN en WLAN is helemaal nieuw. QSight IT en Alcatel Lucent Enterprise (ALE) maken het mogelijk. En dat is uniek in Nederland: QSight IT is de enige Alcatel Lucent Enterprise partner in Nederland die deze dienst volledig managed kan aanbieden. U wordt dus volledig ontzorgd, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor wie is Network on Demand?

Voor wie is Alcatel Lucent Enterprise Network on Demand geschikt? Voor iedere organisatie die haar LAN en WLAN wil vernieuwen en niet meer het volle pond wil betalen. Denk daarnaast ook aan een scholen die in de vakantietijd minder gebruikers heeft – of een ziekenhuis, waar het aantal medewerkers en patiënten veel fluctueert, of een gemeente met veel locaties en mobiele gebruikers.

Wat krijgt u?
Een Alcatel Lucent Enterprise Network on Demand is opgebouwd met de beste en nieuwste ALE switches, voorzien van een dubbel uitgevoerde centrale switch, Power over Ethernet en workgroup switches met 1000 Mbits poorten. QSight IT zorgt voor de installatie, implementatie, support en het management op afstand. U betaalt alleen voor de poorten die worden gebruikt. Dus in plaats van een netwerk leasen of een netwerk kopen betaalt u voor het gebruik van het netwerk.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van uw netwerk naar een network on demand ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link