Loading...
Network on Demand 2018-09-21T08:39:07+00:00
QPaper - Secure Networking

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Network on Demand – Pay per Use voor uw netwerk

Nooit meer een netwerk kopen of een netwerk leasen: QSight IT en Alcatel Lucent Enterprise introduceren Network on Demand. Vanaf nu betaalt u voor uw LAN en WLAN alleen nog wat u gebruikt, per poort, per maand. Zo eenvoudig kan het zijn.

U bent al gewend om ‘pay per use’ te betalen voor software, bijvoorbeeld in de cloud. Maar een pay per use LAN en WLAN is helemaal nieuw. QSight IT en Alcatel Lucent Enterprise (ALE) maken het mogelijk. En dat is uniek in Nederland: QSight IT is de enige Alcatel Lucent Enterprise partner in Nederland die deze dienst volledig managed kan aanbieden. U wordt dus volledig ontzorgd, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor wie is Network on Demand?

Voor wie is Alcatel Lucent Enterprise Network on Demand geschikt? Voor iedere organisatie die haar LAN en WLAN wil vernieuwen en niet meer het volle pond wil betalen. Denk daarnaast ook aan een scholen die in de vakantietijd minder gebruikers heeft – of een ziekenhuis, waar het aantal medewerkers en patiënten veel fluctueert, of een gemeente met veel locaties en mobiele gebruikers.

Wat krijgt u?
Een Alcatel Lucent Enterprise Network on Demand is opgebouwd met de beste en nieuwste ALE switches, voorzien van een dubbel uitgevoerde centrale switch, Power over Ethernet en workgroup switches met 1000 Mbits poorten. QSight IT zorgt voor de installatie, implementatie, support en het management op afstand. U betaalt alleen voor de poorten die worden gebruikt. Dus in plaats van een netwerk leasen of een netwerk kopen betaalt u voor het gebruik van het netwerk.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van uw netwerk naar een network on demand ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.