Loading...
SD WAN 2018-02-20T13:13:53+00:00

Adviesgesprek aanvragen
Informatiepakket aanvragen
Download whitepaper

Software Defined Wide Area Network (SD WAN)

Met Software Defined Wide Area Networking oftewel SD WAN stuurt u uw netwerk over grote geografische afstanden softwarematig aan. Uw Wide Area Network (WAN) verandert daarmee in een oplossing die u overal en altijd vanaf iedere locatie kunt aansturen. In het verleden had u als organisatie speciale hardware en dedicated lijnen met bijvoorbeeld MPLS nodig om toegang te krijgen tussen de verschillende bedrijfs- en datacenter locaties, met SD WAN is dit niet meer nodig.

Een cloud gebaseerd WAN

Het doel van SD WAN is om zoveel mogelijk uw WAN via de cloud te managen te plaatsen zonder de controle te verliezen zodat u in tijden van onder- en overcapaciteit performance kunt bij- en afschakelen. Hierbij maakt u gebruik van standaard Internet verbindingen. U behoudt hiermee een veilig, stabiel en flexibel netwerk en bespaart kosten doordat de beheersbaarheid optimaal is en u nooit beschikt over teveel capaciteit. Tevens kunt u nu binnen u WAN gebruik maken van open en softwarematige oplossingen zoals voor VPN, WAN optimalisatie en Application Delivery Control (ADC) of load balancing of eenvoudigweg WAN connectiviteit.

Cisco en HPE SD WAN Specialist

QSight IT is specialist op het gebied van SD WAN van Cisco en HPE. Door het jarenlange partnerschap met Cisco en HPE heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe Software Defined WAN omgevingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support.

SD-WAN-oplossing van Aerohive

De SD-WAN-oplossing van Aerohive maakt de mogelijkheden voor toegangsnetwerken compleet, zodat klanten hun hun geografisch verspreide locaties kunnen verbinden en hun vaste en draadloze netwerken eenvoudig en soepel kunnen beheren. Deze SD-WAN-oplossing zorgt voor kostenbesparingen, past beveiligingsregels toe en optimaliseert de connectiviteit op basis van informatie over het dataverkeer per applicatie en gebruiker, evenals de verbindingsvoorkeuren. Met de vooraanstaande cloud-technologie van Aerohive bieden we IT-professionals een betere en eenvoudigere ervaring tijdens de implementatie, het beheer en de probleemoplossing op afstand van duizenden geografisch verspreide apparaten via een centrale en gebruiksvriendelijke beheerinterface.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van een SD WAN ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.