Loading...
SD WAN2019-02-01T10:27:23+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Software Defined Wide Area Network (SD WAN)

Met Software Defined Wide Area Networking oftewel SD WAN bent u in staat te besparen op uw WAN omgeving. Waar nu vaak speciale hardware en dedicated lijnen met bijvoorbeeld MPLS nodig is om toegang te krijgen tussen verschillende bedrijfs- en datacenter locaties, is dit met SD WAN verleden tijd. Het bijkomende voordeel is dat u zelf in staat bent uw primaire applicaties en protocollen te prioriteren en daarmee de kwaliteit van de WAN omgeving met een veelvoud te optimaliseren. U heeft inzicht in het bandbreedteverbruik en stuurt daarmee aan op een zo effectief en efficiënt mogelijk gebruik van uw WAN verbindingen. SD-WAN-oplossingen zorgen voor kostenbesparingen, passen beveiligingsregels toe en optimaliseren de connectiviteit op basis van informatie over het dataverkeer per applicatie en gebruiker, evenals de verbindingsvoorkeuren. Uw Wide Area Network (WAN) verandert daarmee in een oplossing die u overal en altijd vanaf iedere locatie aanstuurt.

Een cloud gebaseerd WAN

Het doel van SD WAN is om zoveel mogelijk uw WAN via de cloud te managen zonder de controle te verliezen. Hiermee schakelt u in tijden van onder- en overcapaciteit performance bij- en af, al naar gelang de behoefte. Hierbij maakt u gebruik van standaard Internet verbindingen, die doorgaans vriendelijker geprijsd zijn dan MPLS en/of IP-VPN verbindingen. U behoudt hiermee een veilig, stabiel en flexibel netwerk en bespaart kosten doordat de beheersbaarheid optimaal is en u zelf de capaciteit bepaalt. Tevens beschikt u binnen uw WAN van open en softwarematige oplossingen (zoals voor VPN, WAN optimalisatie en Application Delivery Control (ADC) of load balancing) of eenvoudigweg WAN connectiviteit.

SD WAN Specialist

QSight IT is specialist op het gebied van SD WAN. Door het jarenlange partnerschap met verschillende vendoren die zich specialiseren op het (W)LAN en WAN domein, hebben wij een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe omgevingen. Hoewel SD WAN een vrij nieuwe oplossing is, hebben wij door deze opgebouwde expertise een voorsprong ten opzichte van de markt. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support, waardoor we onze relaties helpen bij het optimaliseren van de oplossing.

SD WAN oplossingen bieden meer voordelen

SD WAN-oplossingen maken de mogelijkheden voor toegangsnetwerken compleet. Klanten zijn nu in staat zowel de het interne netwerk (LAN en WLAN) als de verbindingen met de verschillende locaties (WAN), vanuit één oplossing te implementeren en beheren. Door de revolutionaire toevoeging van het analyseren van alle data die het netwerk genereert, is het zelfs mogelijk om met terugwerkende kracht problemen en onvolkomenheden in het netwerk te bekijken en te mitigeren. De welbekende uitspraak van gebruikers: ‘Het netwerk is traag..’, is hiermee daadwerkelijk terug te brengen naar de oorzaak! Inzicht en overzicht in uw complete netwerk, de toekomst voor iedere organisatie!

Met deze vooraanstaande technologie bieden we IT-professionals een betere en eenvoudigere ervaring tijdens de implementatie, het beheer en de probleemoplossing op afstand van duizenden geografisch verspreide apparaten via één centrale en gebruiksvriendelijke beheerinterface.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van een SD WAN ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link