Loading...
WLAN 2018-09-21T08:38:13+00:00
QPaper - Secure Networking

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

WLAN Oplossingen voor een veilig, beschikbaar en schaalbaar netwerk

Wireless networking is voor bedrijven een ‘hot topic’. Is het wireless netwerk stabiel, schaalbaar en ‘secure’? Het aantal devices binnen organisaties en medewerkers die met hun eigen devices in willen loggen, oftewel Bring Your Own Device (BYOD), groeit enorm. Dit vraagt om een grotere en betere WiFi-dekking dan ooit tevoren die tevens veilig, schaalbaar en altijd beschikbaar is. QSight IT is gespecialiseerd in zakelijke WLAN oplossingen en zorgt ervoor dat uw draadloze netwerk 24/7 stabiel is.

Opkomst Internet of Things (IoT)

De opkomst van apparatuur die verbonden wordt met het internet of aanstuurbaar is met het internet, het zogenaamde Internet of Things, zorgt voor hogere belasting op het wireless netwerk. Tevens zorgt de stijging van het aantal ‘things’ in het netwerk voor hogere security dreigingen die continu gemonitord moeten worden. De wireless specialisten van QSight IT ondersteunen u bij al deze ontwikkeling op het gebied van wireless networking (WLAN).

Aerohive, Cisco en HPE Aruba WLAN oplossingen

QSight IT is partner en reseller van Aerohive Networks, Cisco en HPE Aruba. Deze oplossingen bieden grote voordelen op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit, schaalbaarheid.

Wireless networking specialist

QSight IT is de ideale partner op het gebied van WiFi oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met Aerohive Networks. Cisco en Aruba HPE heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van de complexe wireless netwerken (WLAN). De gecertificeerde wireless netwerk specialisten hebben daarnaast tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support op de wireless access points.

Meer informatie over WLAN Oplossingen

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van uw netwerk- of WLAN oplossingen ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.