Loading...
WLAN2018-09-21T08:38:13+00:00
Adviesgesprek aanvragen

WLAN Oplossingen voor een veilig, beschikbaar en schaalbaar netwerk

Wireless networking is voor bedrijven een ‘hot topic’. Is het wireless netwerk stabiel, schaalbaar en ‘secure’? Het aantal devices binnen organisaties en medewerkers die met hun eigen devices in willen loggen, oftewel Bring Your Own Device (BYOD), groeit enorm. Dit vraagt om een grotere en betere WiFi-dekking dan ooit tevoren die tevens veilig, schaalbaar en altijd beschikbaar is. QSight IT is gespecialiseerd in zakelijke WLAN oplossingen en zorgt ervoor dat uw draadloze netwerk 24/7 stabiel is.

Opkomst Internet of Things (IoT)

De opkomst van apparatuur die verbonden wordt met het internet of aanstuurbaar is met het internet, het zogenaamde Internet of Things, zorgt voor hogere belasting op het wireless netwerk. Tevens zorgt de stijging van het aantal ‘things’ in het netwerk voor hogere security dreigingen die continu gemonitord moeten worden. De wireless specialisten van QSight IT ondersteunen u bij al deze ontwikkeling op het gebied van wireless networking (WLAN).

Aerohive, Cisco en HPE Aruba WLAN oplossingen

QSight IT is partner en reseller van Aerohive Networks, Cisco en HPE Aruba. Deze oplossingen bieden grote voordelen op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit, schaalbaarheid.

Wireless networking specialist

QSight IT is de ideale partner op het gebied van WiFi oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met Aerohive Networks. Cisco en Aruba HPE heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van de complexe wireless netwerken (WLAN). De gecertificeerde wireless netwerk specialisten hebben daarnaast tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support op de wireless access points.

Meer informatie over WLAN Oplossingen

Vraag voor meer informatie over de implementatie of migratie van uw netwerk- of WLAN oplossingen ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw networking nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link