Loading...
Business Risk Monitoring2018-09-21T08:04:50+00:00

Download Factsheet
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT Business Risk Monitoring

Bij Business Risk Monitoring van QSight IT kijkt u net een stap verder dan bij Cyber Threat Monitoring. U weet inmiddels welke security incidenten en welke events bedreigend zijn voor uw organisatie. Met Business Risk Monitoring kijkt u nu een stap verder en voorziet de technische alarmen met de business context waarin zij zich voordoen. Daardoor ontstaan heel andere prioriteiten waarmee de technische alarmen moeten worden opgelost, en ontstaat er wellicht ook een ander mitigerend advies. Daarnaast kan er qua opvolging fors bespaard worden ten opzichte van het klakkeloos najagen van alle technische alarmen zoals bij een SIEM oplossing of Cyber Threat Monitoring.

Monitoring op basis van de behoeften van uw organisatie

Business Risk Monitoring geeft dus een business beeld van de security risico’s, verkregen door monitoring binnen de organisatie-omgeving. U kijkt samen met een business security analist naar de dreigingen in en om uw netwerk en vervolgens naar de data en applicatie welke bedrijfskritisch zijn voor uw organisatie. Op basis daarvan worden er meldingen en incidenten aangepakt die direct van invloed zijn op de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Security controle van leveranciers

Nieuw aan de Business Risk Monitoring dienst is dat er een extern risico-beeld is toegevoegd: een BitSight rapport met een externe security rating waarmee ook bedrijven onderling vergeleken kunnen worden. Daarmee kunt u zien dat Business Risk Monitoring van QSight IT ook daadwerkelijk uw security volwassenheid laat toenemen.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over business risk monitoring en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT security nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link