Loading...
Compliance Monitoring2018-09-21T08:03:54+00:00

Download Factsheet
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT compliance monitoring

Met QSight IT compliance monitoring ondersteunen onze compliance specialisten u in de compliance van uw organisatie. Samen met de compliance specialisten onderzoekt u aan welke regelgeving uw organisatie dient te voldoen en welke wetgeving en normenkaders daarbij horen. Vervolgens wordt er samen met u een roadmap gecreëerd en worden er geagendeerd processen geoptimaliseerd om de compliance voor uw organisatie te waarborgen of te garanderen.

Voldoen aan de regelgeving van de overheid

Naleving van de voorschriften vanuit de overheid, oftewel compliancy, zijn voor iedere organisatie van het grootste belang. De meldplicht datalekken, de beveiliging van EPD’s (Elektronisch Patiënten Dossier), de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens), de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), de GDPR (General Data Protection Regulation), de eisen voor het delen van persoonsgegevens of betaalgegevens zijn allemaal thema’s die de afgelopen jaren compliancy nog belangrijker gemaakt hebben. Met compliancy monitoring van QSight IT zorgt u ervoor dat u weet of u aan alle compliancy-eisen voldoet.

Uw leveranciers en medewerkers controleren

Compliant zijn aan de regelgeving betekent ook dat u moet kijken hoe uw leveranciers en medewerkers omgaan met de beveiliging van uw gegevens. Dit kunt u doen door zogenaamde security ratings op te vragen over de cybersecurity van uw leveranciers. Dit doet Qsight in samenwerking met BitSight. Daarnaast ondersteunt QSight IT u door zogenaamde ‘Insider Threats’ tegen te gaan. U krijgt real time inzicht in de wijze waarop medewerkers, derde partijen en beheerders omgaan met uw bedrijfsgegevens. U bepaalt zelf welke gradatie van monitoring u toepast voor welke groep gebruikers.

Voldoen aan wetgeving en normenkaders

QSight IT kan u als 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management optimaal ondersteunen in uw compliance voor de Nederlandse en Europese wetgeving. QSight IT is specialist organisaties te helpen met het voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius.

Meer weten over Compliance Monitoring

Vraag voor meer informatie over compliance monitoring ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT security nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link