Loading...
Compliance Monitoring 2018-09-21T08:03:54+00:00
Security Monitoring

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT compliance monitoring

Met QSight IT compliance monitoring ondersteunen onze compliance specialisten u in de compliance van uw organisatie. Samen met de compliance specialisten onderzoekt u aan welke regelgeving uw organisatie dient te voldoen en welke wetgeving en normenkaders daarbij horen. Vervolgens wordt er samen met u een roadmap gecreëerd en worden er geagendeerd processen geoptimaliseerd om de compliance voor uw organisatie te waarborgen of te garanderen.

Voldoen aan de regelgeving van de overheid

Naleving van de voorschriften vanuit de overheid, oftewel compliancy, zijn voor iedere organisatie van het grootste belang. De meldplicht datalekken, de beveiliging van EPD’s (Elektronisch Patiënten Dossier), de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens), de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), de GDPR (General Data Protection Regulation), de eisen voor het delen van persoonsgegevens of betaalgegevens zijn allemaal thema’s die de afgelopen jaren compliancy nog belangrijker gemaakt hebben. Met compliancy monitoring van QSight IT zorgt u ervoor dat u weet of u aan alle compliancy-eisen voldoet.

Uw leveranciers en medewerkers controleren

Compliant zijn aan de regelgeving betekent ook dat u moet kijken hoe uw leveranciers en medewerkers omgaan met de beveiliging van uw gegevens. Dit kunt u doen door zogenaamde security ratings op te vragen over de cybersecurity van uw leveranciers. Dit doet Qsight in samenwerking met BitSight. Daarnaast ondersteunt QSight IT u door zogenaamde ‘Insider Threats’ tegen te gaan. U krijgt real time inzicht in de wijze waarop medewerkers, derde partijen en beheerders omgaan met uw bedrijfsgegevens. U bepaalt zelf welke gradatie van monitoring u toepast voor welke groep gebruikers.

Voldoen aan wetgeving en normenkaders

QSight IT kan u als 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management optimaal ondersteunen in uw compliance voor de Nederlandse en Europese wetgeving. QSight IT is specialist organisaties te helpen met het voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius.

Meer weten over Compliance Monitoring

Vraag voor meer informatie over compliance monitoring ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT security nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.