Loading...
Cyber Threat Monitoring 2018-09-21T08:04:21+00:00
Security Monitoring

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT Cyber Threat Monitoring

Cyber Threat Monitoring is een dienst specifiek voor organisaties die willen starten met monitoring en daarbij denken aan Security Incident & Event Management (SIEM) in het voorstadium van het bredere business-georiënteerd monitoren. Bij Cyber Threat Monitoring installeert QSight een probe in het netwerk van uw organisatie, waarna de probe start met de detectie van mogelijke dreigingen voor uw bedrijfsnetwerk.

Security Incident & Event Management (SIEM)

Cyber Threat Monitoring kijkt, naar wens van de klant, naar events uit logbronnen en/of data uit het netwerk en categoriseert deze events. Er vindt alarmering plaats op de events in de twee ernstige categorieën Exploitation & Installation en System Compromise. De opvolging bestaat uit een advies over te nemen mitigerende maatregelen. Events uit de overige categorieën worden maandelijks gerapporteerd en besproken. Of de events uit die twee ernstige categorieën ook daadwerkelijk gevaarlijk zijn voor de bedrijfsvoering moet nader onderzocht worden op basis van de context waarin die technische alarmen zich voordoen.

Meer informatie over Cyber Threat Monitoring

Vraag voor meer informatie over cyber threat monitoring en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT security nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.