Loading...
Cyber Threat Monitoring2018-09-21T08:04:21+00:00

Download Factsheet
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT Cyber Threat Monitoring

Cyber Threat Monitoring is een dienst specifiek voor organisaties die willen starten met monitoring en daarbij denken aan Security Incident & Event Management (SIEM) in het voorstadium van het bredere business-georiënteerd monitoren. Bij Cyber Threat Monitoring installeert QSight een probe in het netwerk van uw organisatie, waarna de probe start met de detectie van mogelijke dreigingen voor uw bedrijfsnetwerk.

Security Incident & Event Management (SIEM)

Cyber Threat Monitoring kijkt, naar wens van de klant, naar events uit logbronnen en/of data uit het netwerk en categoriseert deze events. Er vindt alarmering plaats op de events in de twee ernstige categorieën Exploitation & Installation en System Compromise. De opvolging bestaat uit een advies over te nemen mitigerende maatregelen. Events uit de overige categorieën worden maandelijks gerapporteerd en besproken. Of de events uit die twee ernstige categorieën ook daadwerkelijk gevaarlijk zijn voor de bedrijfsvoering moet nader onderzocht worden op basis van de context waarin die technische alarmen zich voordoen.

Meer informatie over Cyber Threat Monitoring

Vraag voor meer informatie over cyber threat monitoring en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT security nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link