Loading...
Datacenter Security2018-09-21T08:02:42+00:00

Download Factsheet
Adviesgesprek aanvragen

Datacenter Security Oplossingen

Uw datacenter beveiliging of de security van uw datacenter is belangrijker dan ooit. Nu privacy steeds meer in het geding komt en aanvallen van hackers volledige organisaties platleggen is QSight IT hier om uw te ondersteunen. De datacenter security oplossingen van QSight IT bieden u volledige beveiliging tegen een breed scala aan cybersecurity bedreigingen. QSight IT is specialist in de volgende datacenter security oplossingen:

  • Firewalling
  • Intrusion Detection & Prevention (IPS)
  • Antivirus & Antispam
  • Url filtering
  • Ransomware beveiliging
  • Remote Access (veilige VPN verbindingen)
  • Network Access Control

Datacenter Security Partners

QSight IT werkt samen met de meest vooraanstaande netwerk- en datacenter security specialisten als Check Point, Barracuda, Trend Micro, Symantec, Fortinet en Cisco. Met gecertificeerde security experts op iedere datacenter security oplossing is QSight IT u security partner bij uitstek.

Datacenter Security Monitoring

Om de data binnen uw datacenter optimaal te beveiligen dient uw datacenter continu gemonitord te worden. Op het moment dat er kwetsbaarheden gevonden worden dient er vervolgens direct actie ondernomen te worden. Met onderstaande services zorgt u voor continuous monitoring en directe actie op dreigend gevaar:

IntelliDefense – beheerdienst as a Service
Het netwerk in uw datacenter en het beheer op uw beveiligingsappliances daarbinnen kunnen in zijn geheel worden uitbesteed, waarbij het beheer wordt overgedragen aan het Network Operations Center (NOC) van QSight IT. Vanuit het NOC wordt het dagelijks beheer van het netwerk uitgevoerd, 24×7.

IntelliGuard – Soc-as-a-Service
U kunt uw datacenter en daarbij de beveiliging van uw datacenter gerust overlaten aan het QSight IT Security Operations Center (SOC). In het SOC verzamelen en correleren we data uit uw infrastructuur in een Big Data platform. De data maken we doorzoekbaar en actionable, waardoor we in actie komen als het nodig is en samen met u aan de hand van runbooks een vast scenario doorlopen bij security problemen. Zodoende beschikt u over een SOC, zonder dat u hoeft te investeren in dure software of een 24×7 bezetting.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over datacenter security en hoe u uw huidige datacenteromgeving optimaal kunt beveiligen eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT security nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link