Loading...
Managed Security 2018-09-21T08:13:39+00:00
Security Management

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Managed Security Services

Met Managed Security ontzorgt QSight IT u van het volledige beheer van uw netwerkbeveiliging. Een Managed Security Service kan met en zonder apparatuur worden samengesteld. Vaak kan bestaande apparatuur in beheer worden genomen. Nieuwe apparatuur kan naar keuze worden aangeschaft (CAPEX) of als component in het Managed Security Services contract worden ondergebracht (OPEX).

Managed Security vanuit geconditioneerd Security Operations Center

De QSight IT Managed Security Services worden beheerd vanuit het QSight IT Security Operations Center (SOC). Het SOC is ondergebracht in een geconditioneerde en beveiligde omgeving bij een housing partner van QSight IT. In het SOC zijn alle systemen ondergebracht die nodig zijn voor het beheer, onderhoud, monitoren en rapporteren van de Managed Security Services diensten. De toegang tot het SOC is vanzelfsprekend beveiligd conform de QSight IT kwaliteitsstandaarden, inclusief versleutelde verbindingen en sterke authenticatie.

Wilt u uw netwerkbeveiliging liever zelf beheren? Maar wilt u wel een deskundige partner als vangnet? Het QSight IT Support Contract is dan een mogelijkheid voor u.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over managed security eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.