Loading...
Managed Security2019-07-12T12:37:39+00:00

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Managed Security Services

Met Managed Security ontzorgt QSight IT u van het volledige beheer van uw netwerkbeveiliging. Een Managed Security Service kan met en zonder apparatuur worden samengesteld. Vaak kan bestaande apparatuur in beheer worden genomen. Nieuwe apparatuur kan naar keuze worden aangeschaft (CAPEX) of als component in het Managed Security Services contract worden ondergebracht (OPEX).

Managed Security vanuit geconditioneerd Security Operations Center

De QSight IT Managed Security Services worden beheerd vanuit het QSight IT Security Operations Center (SOC). Het SOC is ondergebracht in een geconditioneerde en beveiligde omgeving bij een housing partner van QSight IT. In het SOC zijn alle systemen ondergebracht die nodig zijn voor het beheer, onderhoud, monitoren en rapporteren van de Managed Security Services diensten. De toegang tot het SOC is vanzelfsprekend beveiligd conform de QSight IT kwaliteitsstandaarden, inclusief versleutelde verbindingen en sterke authenticatie.

Wilt u uw netwerkbeveiliging liever zelf beheren? Maar wilt u wel een deskundige partner als vangnet? Het QSight IT Support Contract is dan een mogelijkheid voor u.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over managed security eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link