Loading...
Cloud Storage2019-07-12T13:23:52+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Wat is Cloud Storage?

Opslag van uw data in de cloud heeft vele voordelen, niet in de laatste plaats vanwege het kostenaspect: pay-per-use. U betaalt alleen voor de hoeveelheid data die u opslaat en gebruikt. Toch wil niet iedereen zijn data volledig in de cloud plaatsen, om diverse redenen. Daarom starten veel cloud storage projecten met een hybrid cloud oplossing, zodat privacygevoelige data lokaal blijft in de private cloud. De visie van QSight IT en partner InSpark is, dat hybrid cloud de komende jaren de standaard zal worden, omdat veel organisaties om uiteenlopende redenen hun primaire storage lokaal willen blijven houden.

QSight IT partners en hybrid storage

Met hybrid cloud kunt u gebruik blijven maken van uw bestaande data-opslag omgeving en kunt u naadloos data in de (Azure) cloud opslaan. Een hybrid cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. De hybrid cloud van Microsoft combineert Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center. Op deze manier heeft u de technologie van Microsoft op hoog niveau in uw eigen datacenter en Microsofts mondiale datacenters. QSight IT en InSpark werken samen met haar partners Hitachi Data Systems en HPE om hybrid storage te implementeren.

Azure Private Cloud

Er zijn ook organisaties die geen gebruik willen maken van een public of hybrid cloud, maar wel het gebruiksgemak van een Azure cloud omgeving willen in hun eigen netwerk. Hiervoor kunt u gebruik maken van een Azure Private Cloud: een lokale opslag oplossing met alle voordelen en gemak van een Azure omgeving. Speciaal hiervoor hebben QSight IT, InSpark en HPE de HPE Azure Private Cloud ontwikkeld. We maken gebruik van kant en klare omgevingen, waarmee u in korte tijd een Azure Private Cloud kunt beginnen in uw eigen datacenter.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over cloud storage en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link