Loading...
Cloud Storage 2018-09-21T08:47:38+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Wat is Cloud Storage?

Opslag van uw data in de cloud heeft vele voordelen, niet in de laatste plaats vanwege het kostenaspect: pay-per-use. U betaalt alleen voor de hoeveelheid data die u opslaat en gebruikt. Toch wil niet iedereen zijn data volledig in de cloud plaatsen, om diverse redenen. Daarom starten veel cloud storage projecten met een hybrid cloud oplossing, zodat privacygevoelige data lokaal blijft in de private cloud. De visie van QSight IT en partner InSpark is, dat hybrid cloud de komende jaren de standaard zal worden, omdat veel organisaties om uiteenlopende redenen hun primaire storage lokaal willen blijven houden.

QSight IT partners en hybrid storage

Met hybrid cloud kunt u gebruik blijven maken van uw bestaande data-opslag omgeving en kunt u naadloos data in de (Azure) cloud opslaan. Een hybrid cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. De hybrid cloud van Microsoft combineert Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center. Op deze manier heeft u de technologie van Microsoft op hoog niveau in uw eigen datacenter en Microsofts mondiale datacenters. QSight IT en InSpark werken samen met haar partners Hitachi Data Systems en HPE om hybrid storage te implementeren.

Azure Private Cloud

Er zijn ook organisaties die geen gebruik willen maken van een public of hybrid cloud, maar wel het gebruiksgemak van een Azure cloud omgeving willen in hun eigen netwerk. Hiervoor kunt u gebruik maken van een Azure Private Cloud: een lokale opslag oplossing met alle voordelen en gemak van een Azure omgeving. Speciaal hiervoor hebben QSight IT, InSpark en HPE de HPE Azure Private Cloud ontwikkeld. We maken gebruik van kant en klare omgevingen, waarmee u in korte tijd een Azure Private Cloud kunt beginnen in uw eigen datacenter.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over cloud storage en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.