Loading...
Disaster Recovery 2018-09-21T08:49:10+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Garandeer uw data

Data is de kern van uw organisatie. Business continuïteit betekent daarom dat uw data beschikbaar blijft ongeacht een verstoring, uitval of enorme groei. Als verantwoordelijke voor deze bedrijfsdata, heeft u te maken met steeds complexere data omgevingen, nieuwe locaties, diverse cloud platformen en medewerkers die hun eigen apparatuur meebrengen. Hierdoor wordt disaster recovery en informatiebeveiliging een steeds grotere uitdaging. Dit maakt disaster recovery een essentieel onderdeel van uw business continuity aanpak.

Multi-platform

Door samen met de specialisten van QSight IT uw situatie in kaart te brengen kunt u een disaster recovery strategie opbouwen die continuïteit van systemen garandeert in het geval van een systeemstoring, menselijk falen, natuurramp, ransomware of andere digitale aanvallen. Belangrijk hierbij is om een overzicht te hebben van waar uw data ‘leeft’. Data wordt op veel plaatsen opgeslagen zoals in storage systemen in uw bedrijfspand, gevirtualiseerde omgevingen of in private, public of hybride cloud platformen. Deze complexe samenstelling maakt een recovery systeem noodzakelijk dat naadloos integreert met de diverse data omgevingen. Hiermee blijft uw organisatie doorwerken en blijven medewerkers productief.

Disaster Recovery nieuwe stijl

Met nieuwe technologieën en steeds scherpere SLA’s op hersteltijden van bedrijfskritische applicaties zoals administratie en e-mail, worden snellere back-ups essentieel. Samen met eisen als multi-site, cloud (private, public of hybrid) én de druk op het IT-budget is het zoeken naar de balans tussen oplossingen voor snelle hersteltijden en de kosten die bij dergelijke systemen komen kijken.

Of u nu één of meerdere (internationale) vestigingen heeft, voor elk budget is een disaster recovery plan te maken. Samen met QSight IT bespreekt u uw wensen op het gebied van disaster recovery. Hierna zullen wij aan de slag gaan om, met de nieuwste disaster recovery techniek, de meest optimale omgeving te implementeren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over disaster recovery en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.