Loading...
Disaster Recovery2018-09-21T08:49:10+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Garandeer uw data

Data is de kern van uw organisatie. Business continuïteit betekent daarom dat uw data beschikbaar blijft ongeacht een verstoring, uitval of enorme groei. Als verantwoordelijke voor deze bedrijfsdata, heeft u te maken met steeds complexere data omgevingen, nieuwe locaties, diverse cloud platformen en medewerkers die hun eigen apparatuur meebrengen. Hierdoor wordt disaster recovery en informatiebeveiliging een steeds grotere uitdaging. Dit maakt disaster recovery een essentieel onderdeel van uw business continuity aanpak.

Multi-platform

Door samen met de specialisten van QSight IT uw situatie in kaart te brengen kunt u een disaster recovery strategie opbouwen die continuïteit van systemen garandeert in het geval van een systeemstoring, menselijk falen, natuurramp, ransomware of andere digitale aanvallen. Belangrijk hierbij is om een overzicht te hebben van waar uw data ‘leeft’. Data wordt op veel plaatsen opgeslagen zoals in storage systemen in uw bedrijfspand, gevirtualiseerde omgevingen of in private, public of hybride cloud platformen. Deze complexe samenstelling maakt een recovery systeem noodzakelijk dat naadloos integreert met de diverse data omgevingen. Hiermee blijft uw organisatie doorwerken en blijven medewerkers productief.

Disaster Recovery nieuwe stijl

Met nieuwe technologieën en steeds scherpere SLA’s op hersteltijden van bedrijfskritische applicaties zoals administratie en e-mail, worden snellere back-ups essentieel. Samen met eisen als multi-site, cloud (private, public of hybrid) én de druk op het IT-budget is het zoeken naar de balans tussen oplossingen voor snelle hersteltijden en de kosten die bij dergelijke systemen komen kijken.

Of u nu één of meerdere (internationale) vestigingen heeft, voor elk budget is een disaster recovery plan te maken. Samen met QSight IT bespreekt u uw wensen op het gebied van disaster recovery. Hierna zullen wij aan de slag gaan om, met de nieuwste disaster recovery techniek, de meest optimale omgeving te implementeren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over disaster recovery en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link