Loading...
Flash Storage Arrays 2018-09-21T08:48:50+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Wat zijn Flash Storage Arrays?

Flash storage arrays zijn solid state disk (SSD) systemen die beschikken over disks met alleen flashgeheugen, in tegenstelling tot de oudere harddisks die functioneren met bewegende onderdelen. Flashgeheugen bevat geen bewegende onderdelen en is vele malen sneller dan traditioneel geheugen.

Het flashgeheugen in flash storage arrays is een zogenaamd ‘nonvolatile memory’, dat kan worden gewist en opnieuw kan worden geprogrammeerd in blokken. Flashgeheugen is een variatie van het uitwisbare, programmeerbare geheugen (EEPROM), dat zijn naam te danken heeft aan het feit dat het geheugenblokken in een flits, oftewel flash, kan wissen.

Flash Storage Arrays voor snellere workloads

De flash storage arrays zorgen voor de snelste manier van data-overdracht. Daarnaast heeft u met flash storage een uiterst schaalbare storage oplossing in handen, waardoor deze manier van storage ideaal is voor predictive en cloud oplossingen.

Storage performance zal nooit meer het probleem van uw infrastructuur zijn. Daarnaast meten wij 99,99999% beschikbaarheid met flash storage omgevingen en realiseert u sub-milliseconde responstijden.

Meer informatie?

Vraag voor meer informatie over flash storage arrays en hoe u deze het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.