Loading...
Flash Storage Arrays2018-09-21T08:48:50+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Wat zijn Flash Storage Arrays?

Flash storage arrays zijn solid state disk (SSD) systemen die beschikken over disks met alleen flashgeheugen, in tegenstelling tot de oudere harddisks die functioneren met bewegende onderdelen. Flashgeheugen bevat geen bewegende onderdelen en is vele malen sneller dan traditioneel geheugen.

Het flashgeheugen in flash storage arrays is een zogenaamd ‘nonvolatile memory’, dat kan worden gewist en opnieuw kan worden geprogrammeerd in blokken. Flashgeheugen is een variatie van het uitwisbare, programmeerbare geheugen (EEPROM), dat zijn naam te danken heeft aan het feit dat het geheugenblokken in een flits, oftewel flash, kan wissen.

Flash Storage Arrays voor snellere workloads

De flash storage arrays zorgen voor de snelste manier van data-overdracht. Daarnaast heeft u met flash storage een uiterst schaalbare storage oplossing in handen, waardoor deze manier van storage ideaal is voor predictive en cloud oplossingen.

Storage performance zal nooit meer het probleem van uw infrastructuur zijn. Daarnaast meten wij 99,99999% beschikbaarheid met flash storage omgevingen en realiseert u sub-milliseconde responstijden.

Meer informatie?

Vraag voor meer informatie over flash storage arrays en hoe u deze het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link