Loading...
Hybrid Storage 2018-09-21T08:49:01+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Wat is Hybrid Storage?

Hybrid storage is storage waarin zowel flash- als traditionele diskstorage is opgenomen. Hiermee combineert het de hoge performance van flash met de betaalbaarheid van disk storage.

Met hybrid storage bent u in staat om de verhouding € / GB en € / IOPS zo optimaal mogelijk voor uw organisatie in te richten, waarmee u een geschikte balans tussen prijs, volume en snelheid kunt realiseren.

Waarom kiezen voor Hybrid Storage?

Door slechts een dun laagje (2-5%) flash storage aan een traditionele disk array toe te voegen kan het aantal IOPS verdubbelen en de read latency verminderen van 10+ milliseconden naar 3 tot 5 milliseconden. Hoewel flashgeheugen duur is, kan een 10 tot 20% verhoging van de arrayprijs met flash storage voor een prestatieverdubbeling van de gehele hybrid storage array zorgen.

Dankzij slimme software is het met hybrid storage mogelijk om data die vaak aangesproken wordt op het snelle flashgedeelte op te laten slaan, waar data die minder vaak gebruikt wordt gebruikmaakt van de traditionele schijfruimte. Hierdoor is de ervaring van werken met hybrid storage vergelijkbaar met die van full flash storage.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over hybrid storage en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.