Loading...
Storage Archiving2018-09-21T08:49:34+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Wat is Storage Archiving?

Storage archiving is het voor (zeer) lange tijd opslaan van informatie, die niet wordt gebruikt maar wel eenvoudig moet kunnen worden teruggevonden wanneer nodig. Daarnaast wordt het gebruikt om de duurdere snelle opslag te vrij te houden voor data die snel en direct gepresenteerd moet kunnen worden.

Vaak wordt archiveren verward met back-up. Data back-up wordt gebruikt bij disaster recovery en data archiving voor het snel terugvinden van data. Als er bijvoorbeeld een bestand per ongeluk wordt verwijderd of een (RAID) disk unit defect is geraakt moet u de informatie terug kunnen zetten zoals het er voor het incident uit zag. Daar gebruikt u back-ups voor.

Waarom Storage Archiving?

Wat u zeker niet wilt proberen met een back-up systeem is om het te gebruiken voor ‘e-discovery’ ofwel het doorzoeken van grote hoeveelheden data. Daar worden nu juist archivering systemen voor gebruikt. Bijvoorbeeld, als u wilt zoeken naar alle e-mails met daarin specifieke woorden tussen bepaalde personen of bestanden in een directory. Met een archiveringssysteem krijgt u een historisch overzicht van alle bestanden, waar en wanneer deze opgeslagen zijn en wie ze gewijzigd hebben.

Naast het gemak van terugzoeken zorgt archivering er ook voor dat de content “slim” wordt opgeslagen, zodat dezelfde data nooit tweemaal wordt opgeslagen (de-duplicatie). Met de storage archiving oplossing van QSight IT maakt u uw data overzichtelijk,  zodat u deze snel terug kunt vinden. Ook bieden wij diensten aan waarmee kan worden onderzocht of de bestaande data binnen de huidige storage geschikt is voor archivering. Dit bepalen we met een Storage Assessment dienst.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over storage archiving en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link