Loading...
Storage Virtualisatie2018-09-21T08:49:21+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Wat is storage virtualisatie?

Bij Storage virtualisatie worden verschillende fysieke storage devices samengebracht tot één storage omgeving die centraal te beheren is. Ofwel: u ziet beschikbare storage maar u hoeft niet te weten waar de storage vandaan komt. Dat is ook niet noodzakelijk om wel gebruik te kunnen maken van deze storage.

Het is ook mogelijk om verschillende typen en merken storage te combineren zonder dat de performance afneemt of de gebruiker dit merkt. De gebruiker of de server communiceert namelijk met de virtuele server(laag) . Alle onderliggende beschikbare storage wordt vanuit hier gecontroleerd en aangestuurd. Storage virtualisatie maakt het mogelijk om een uitwijksysteem in te zetten van een ander merk dan het primaire systeem. Er kan worden gekozen om tussen de primaire en secondaire zijde asynchrone of synchrone replicatie toe te passen. Hierdoor kunnen heterogene storage netwerken worden opgebouwd.

Andere voordelen van storage virtualisatie:

  • Storage devices zijn dynamisch uit te breiden
  • Efficiënt gebruik van beschikbare bronnen
  • Voorkomt desinvesteringen
  • Efficiënt beheer binnen één pool van opslagcapaciteit

QSight IT maakt gebruik van o.a. Hitachi Data Systems apparatuur om dit te realiseren, en kan een onderzoek doen om de te bepalen welke mogelijkheden er zijn voor uw bestaande storage omgeving..

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over storage virtualisatie en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw huidige IT-omgeving eenvoudig ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link