Loading...
Over ons2019-01-29T10:04:42+00:00

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, security, storage en cloud. Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening, industrie, overheid en nutsbedrijven, zorg, retail, zakelijke dienstverlening en overige branches behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten. QSight IT heeft partnerships op strategisch niveau met partijen als Cisco, Check Point, F5 Networks en Microsoft.

QSight IT beschikt over een Security Operations Center (SOC) en een Network Operations Center (NOC), strategisch verspreid over meerdere locaties en een 24/7 dienstverlening.

Onze teams van security- en netwerkprofessionals gebruiken technieken zoals Big Data, Machine Learning en Artificial Intelligence om cyberdreigingen vroegtijdig op te merken, af te wenden en IT kostenefficiënt te managen.

Commitment to compliance

Daarnaast helpt QSight IT organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius. Uiteraard geldt dit niet alleen voor klanten, QSight IT hecht intern ook grote waarde in het naleven van de geldende wet en regelgeving. Ieder jaar toetst een externe geaccrediteerde audit instantie onze organisatie op basis van de ISO 27001-2013 norm. Daarnaast wordt jaarlijks een ISAE 3402 Type II Report opgesteld door een externe onafhankelijke auditor. Met een vooruitziende blik realiseert QSight IT complexe projecten.

Innovating your security

Door te onderzoeken, te verkennen en een gidsende functie in te nemen begeleidt QSight IT haar klanten naar een omgeving waarin IT de business ondersteunt en security gewaarborgd is.

Strategische samenwerking met InSpark

Om nog beter aan te sluiten bij de eisen van deze tijd is QSight IT een strategische samenwerking met InSpark aangegaan.

Historie

QSight IT is in 2016 ontstaan uit een fusie tussen Onsight en Qi ict. Twee IT specialisten die in de vakgebieden security, networking en storage hun sporen verdiend hebben. Door het samengaan van Qi ict en Onsight is de grootste 100% Nederlandse networking, security, storage en cloud specialist ontstaan.

Heeft u een vraag of opmerking over QSight IT of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.

Bedrijfsinformatie

Gegevens Qi ict BV (QSight IT Delft)

Kamer van Koophandel 24.25.23.36
BTW nummer NL.803.537.657.B01
EUR account IBAN NL27 INGB 0656 3606 07
USD account IBAN NL81 INGB 0020 0902 69
Swift code INGBNL2A
Bank account number 0020 090 269

Bankrelatie:
ING bank N.V.
Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam

Gegevens Onsight Solutions BV (QSight IT Arnhem)

Kamer van Koophandel 09.09.66.71
BTW nummer NL.808.098.081.B01
EUR account IBAN NL80 INGB 0701 4400 15
USD account IBAN NL53 INGB 0020 0641 95
Swift code INGBNL2A
Bank account number 0020 064 195
Direct contact
  • Bekijk onze privacy policy op https://www.qsight.nl/privacy-verklaring/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link