Loading...
Ons team aan het woord2019-02-28T14:02:10+00:00

Onze betrokken werkwijze stelt ons in staat een hoge klanttevredenheid te realiseren en te anticiperen op ontwikkelingen. Bij QSight IT passen ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun klanten, hun eigen resultaten, maar ook die van hun team. Mensen die inspelen op de ontwikkelingen van de dag, zonder de langetermijndoelen uit het oog te verliezen. Experts in hun eigen vakgebied die zichzelf graag ontplooien en hun rol binnen de organisatie willen aangrijpen. Een aantal van hen stelt zich graag nader voor.

Dirk Bolte
Manager Solutions Consultancy

QSight IT is voor mij een club die staat voor zijn mensen en voor zijn klanten. Dat zie je terug in het DNA van het bedrijf.

Ik geef al enige tijd leiding aan een team van enthousiaste solutions consultants. Ik krijg de kans om dit team verder te laten ontplooien waarbij ik rekening kan houden met hun interesse gebieden. Dit betekent dat niet alleen ik maar iedereen met veel passie en plezier bezig kan zijn met zijn taak en continue kan leren en ontwikkelen. Niet alleen op de techniek maar op alle vlakken.
Security zit in onze genen. Dat zorgt er bijna per definitie voor dat we integer en betrouwbaar zijn en dat ook naar de klanten verplicht zijn. Dit alles geeft mij en mijn collega’s de mogelijkheid om oplossingen te adviseren met een duidelijke toegevoegde waarde. Dat wordt gewaardeerd en daar ben ik trots op.

Lambert Hofstra
Business Consultant

Voordat Lambert bij QSight IT in dienst kwam, was hij al ruime tijd bekend met de organisatie. Dankzij breed georiënteerde functies bij voormalige werkgevers nam Lambert kennis van QSight IT’s dienstverlening. ‘In mijn vorige functies lag de nadruk al op beveiliging, dat vind ik interessant. Beveiliging raakt namelijk alle aspecten van een organisatie: de technologie, de samenwerking tussen mensen, de impact van beveiligingsrisico’s en de manier waarop een bedrijf daarmee omgaat. Bij QSight IT ervaar ik de juiste balans tussen intellectuele uitdaging en het werken in teamverband. Omdat ik graag verbind, de spil wil zijn tussen de techneuten en managers, voel ik me in deze organisatie op mijn plek. Ook de open sfeer en vriendelijke omgang met elkaar dragen hieraan bij.’ Wat betekent passie, betrokkenheid en drive voor Networking, Security, Storage en Cloud voor Lambert? ‘Dat je kwaliteit levert en dat de klant denkt: “Goh, jullie leveren iets waar ik echt wat aan heb! Iets dat een andere organisatie mij nog niet heeft kunnen bieden.”’

Peter Tenbült
Security Analist (level 2)

Peter begon in 2009 bij QSight IT als servicedeskmedewerker en heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden in zijn nieuwe functie die met name gericht is op security. ‘Super interessant. Ik moet constant bedacht zijn op verandering en ‘kwaadaardige mensen’ die continu andere methodes gebruiken om cyberaanvallen te plegen. Ik ben altijd alert op ontwikkelingen binnen de IT-beveiliging, ook als ik ’s avonds thuis het nieuws kijk. Met vragen als ‘hoe verbeteren we de interne infrastructuur van QSight IT?’, maar ook ‘Wat speelt er op het gebied van security bij de klant en hoe gaan ze ermee om?’ willen we de security van zowel QSight IT als die van onze klanten naar een hoger plan tillen. Daarnaast geef ik regelmatig interne trainingen, houd ik me bezig met de implementatie van IntelliGuard in onze services en zit ik in het Security Incident & Respons Team, zodat ik mee kan denken over de het veilige houden van onze organisatie. De ervaringen die ik hier op doe zijn trouwens ook mooi meegenomen tijdens het contact met klanten.’

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link