/ Over QSight IT

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, security, storage en cloud. Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening, industrie, overheid en nutsbedrijven, zorg, retail, zakelijke dienstverlening en overige branches behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten. QSight IT heeft partnerships op strategisch niveau met partijen als Cisco, Check Point, F5 Networks en Microsoft.

QSight IT beschikt over een Security Operations Center (SOC) en een Network Operations Center (NOC), strategisch verspreid over meerdere locaties en 24/7 bemand. Onze teams van security- en netwerkprofessionals gebruiken technieken zoals Big Data, Machine Learning en Artificial Intelligence om cyberdreigingen vroegtijdig op te merken, af te wenden en IT kostenefficiënt te managen.

Daarnaast helpt QSight IT organisaties te voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius. Met een vooruitziende blik realiseert QSight IT complexe projecten.

Innovating your security
Door te onderzoeken, te verkennen en een gidsende functie in te nemen begeleidt QSight IT haar klanten naar een omgeving waarin IT de business ondersteunt en security gewaarborgd is.

Strategische samenwerking met InSpark
Om nog beter aan te sluiten bij de eisen van deze tijd is QSight IT een strategische samenwerking met InSpark aangegaan.

Historie
QSight IT is in 2016 ontstaan uit een fusie tussen Onsight en Qi ict. Twee IT specialisten die in de vakgebieden security, networking en storage hun sporen verdiend hebben. Door het samengaan van Qi ict en Onsight is de grootste 100% Nederlandse networking, security, storage en cloud specialist ontstaan.

Heeft u een vraag of opmerking over QSight IT of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.

*
*
*

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

Deel deze pagina

Bekijk ook

Veel van de QSight IT engineers die vandaag bij ons werken, zijn in dienst gekomen na een stage- of afstudeerperiode bij QSight IT. Er zijn elk studiejaar legio mogelijkheden om bij QSight IT een kijkje in de keuken te nemen, te leren van de experts en... meer »

Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.