Loading...
Aerohive Networks2019-07-12T13:53:15+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT is een hoog gekwalificeerde Aerohive Networks reseller in Nederland en is Aerohive Networks Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van wireless netwerken is QSight IT uw Aerohive Networks partner bij uitstek.

Aerohive Networks oplossingen

Aerohive richt zich volledig op het ontwikkelen van draadloze omgevingen en WiFi access points met een unieke wireless infrastructuur, zoals:

De Aerohive Wireless Access Points maken gebruik van de Aerohive Networks HiveManager. Dit cloud based network management systeem is speciaal ontworpen voor de configuratie van firmware upgrades en het monitoren van Aerohive access points, switches en routers. Deze user-interface vereenvoudigt de implementatie van Aerohive apparatuur aanzienlijk.

Daarnaast bieden Aerohive oplossingen grote voordelen op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit en schaalbaarheid. De Total Cost of Ownership (TCO) is aanzienlijk lager dan bij WLAN-oplossingen van andere fabrikanten.

Aerohive Wireless Networking

Wireless networking is voor bedrijven een ‘hot topic’. Is het stabiel, schaalbaar en secure? De sterke groei van het fenomeen Bring Your Own Device (BYOD) vraagt om veel meer en betere WiFi-dekking dan ooit tevoren.

Door het jarenlange partnerschap heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van wireless netwerk infrastructuren (WLAN). QSight IT gebruikt de oplossingen van Aerohive om het beste resultaat te halen uit uw WiFi mogelijkheden. Hierbij is er tijdens en na de implementatie aandacht voor onderhoud en support van uw WiFi omgeving.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Aerohive Networks oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link