Loading...
Aerohive AP11302018-09-21T10:10:27+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP1130Aerohive AP1130 – De ultieme Outdoor Access Point

De Aerohive AP1130 is een duurzame, enterprise-grade en high performance (2×2:2) 802.11ac MIMO-oplossing die speciaal ontworpen is voor draadloze, outdoor deployments waarbij hoge bandbreedtes benodigd zijn. Doordat de Aerohive AP1130 bestendig is tegen hoge temperaturen (zowel intern als extern) en beschikt over een waterdicht chassis, is het access point geschikt om vrijwel overal ingezet te worden.

Eenvoudig uit te breiden

Doordat de AP1130, naast ondersteuning aan 802.11ac, ook ondersteuning biedt voor traditionele 802.11n-clients, is de access point compatible met vrijwel elk draadloos apparaat. Wanneer er meer AP’s aan het netwerk worden toegevoegd, worden deze automatisch herkent door HiveOS (het netwerkmanagement systeem van Aerohive) en eenvoudig verbonden met het bestaande netwerk.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Aerohive AP1130 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link