Loading...
Aerohive AP120 2018-09-21T10:06:16+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP120Aerohive AP120

De Aerohive AP120 is een wireless access point van Aerohive dat net als alle andere access points van Aerohive voorzien is van de nodige intelligentie om geheel zelfstandig te kunnen opereren, zonder gebruik van een controller. Meerdere Aerohive AP120 access points kunnen aan elkaar worden gekoppeld, en kunnen met elkaar communiceren om zo voor de gebruikers de beste performance en dekking te kunnen garanderen. De Aerohive AP120 ondersteunt Power-over-Ethernet en heeft dus geen separate voeding nodig. Het access point kan worden aangesloten met een 10/100/1000 Mb Ethernet aansluiting, beschikt over 2 radio’s, en opereert zowel op de 2,4 als de 5,0 Gigahertz-band.

Management van de Aerohive AP120 vindt plaats middels een centrale Aerohive HiveManager (NG) oplossing. Middels dit systeem kunnen policies worden gepushed en kan bijvoorbeeld nieuwe firmware worden geïnstalleerd.

Aerohive AP120 access points zijn zeer geschikt voor toepassing in de gezondheidszorg, (gemeentelijke) overheid, onderwijs, en organisaties met meerdere locaties.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Aerohive AP120 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.