Loading...
Aerohive AP1222018-09-21T10:07:02+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP122Aerohive AP122 – Altijd betrouwbare WiFi

De Aerohive AP122 biedt dual 802.11n en 11n/ac prestaties met datasnelheden tot wel 867 Mbps door gebruik te maken van de 802.3af PoE-infrastructuur. Hiermee is de Aerohive AP122 veelzijdig, kosteneffectief en optimaal geschikt voor omgevingen waarbij het creëren van een groot bereik het belangrijkste is.

Aerohive AP122 voor Aerohive Connect

De AP122 van Aerohive is een belangrijk onderdeel van de Aerohive Connect oplossing. Deze oplossing biedt cloud-managed connectiviteit wat gebruik maakt van Aerohive’s nieuwe Cooperative Control WiFi architectuur, gericht op het optimaliseren van de snelheid en veerkracht van het netwerk. Aerohive Connect wordt centraal beheerd vanuit de cloud, wat zorgt voor snel, eenvoudig en krachtig netwerkmanagement.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Aerohive AP122 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link