Loading...
Aerohive AP2302018-09-21T10:07:46+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP230Aerohive AP230

De Aerohive AP230 is een wireless access point van Aerohive dat net als alle andere access points van Aerohive voorzien is van de nodige intelligentie om geheel zelfstandig te kunnen opereren, zonder gebruik van een controller. De Aerohive AP230 is een 802.11ac type accesspoint, maar kan ook met de b/g/n standaarden overweg, tegelijkertijd en zonder performance verlies. Meerdere Aerohive AP230 access points kunnen aan elkaar worden gekoppeld, en kunnen met elkaar communiceren om zo voor de gebruikers de beste performance en dekking te kunnen garanderen. De Aerohive AP230 ondersteunt Power-over-Ethernet en heeft dus geen separate voeding nodig. Het access point kan worden aangesloten met een 10/100/1000 Mb Ethernet aansluiting, beschikt over meerdere radio’s, en opereert met 3×3 streams zowel op de 2,4 als de 5,0 Gigahertz-band. Application visibility en control zijn standaard aanwezig. Elke Aerohive AP230 heeft een dubbele Gigabit Ethernet poort.

Management van de Aerohive AP230 vindt plaats middels een centrale Aerohive Hivemanager (NG) oplossing. Middels dit systeem kunnen policies worden gepushed en kan bijvoorbeeld nieuwe firmware worden geïnstalleerd.

Aerohive AP230 access points zijn zeer krachtig en geschikt voor toepassing in de gezondheidszorg, (gemeentelijke) overheid, onderwijs, en organisaties met meerdere locaties.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de AP230 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link