Loading...
Aerohive AP245X 2018-09-21T10:08:10+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP245XAerohive AP245X

De Aerohive AP245X is een wireless access point van Aerohive dat is geschikt voor uitdagende omgevingen en net als alle andere access points van Aerohive voorzien is van de nodige intelligentie om geheel zelfstandig te kunnen opereren, zonder gebruik van een controller. Bluetooth Low Energy (BLE) is aan boord, zodat iBeacons kunnen worden gebruikt. Het AP245X access point is voorzien van externe antennes, en heeft een ruimer temperatuurbereik, waardoor het access point (binnenshuis) kan worden toegepast in veeleisende omgevingen.

De Aerohive AP245X is een 802.11ac type access point, maar kan ook met de b/g/n standaarden overweg, tegelijkertijd en zonder performance verlies. Meerdere Aerohive AP245X access points kunnen aan elkaar worden gekoppeld, en kunnen met elkaar communiceren om zo voor de gebruikers de beste performance en dekking te kunnen garanderen. De Aerohive AP245X ondersteunt Power-over-Ethernet en heeft dus geen separate voeding nodig. Het access point opereert met 3×3 streams zowel op de 2,4 als de 5,0 Gigahertz-band. Application visibility en control zijn standaard aanwezig. Elke Aerohive AP245X heeft een dubbele Gigabit Ethernet poort. Het access point kan via Power over Ethernet worden gevoed.

Management van de Aerohive AP245X vindt plaats middels een centrale Aerohive Hivemanager (NG) oplossing. Middels dit systeem kunnen policies worden gepushed en kan bijvoorbeeld nieuwe firmware worden geïnstalleerd.

Aerohive AP245X access points zijn zeer krachtig en geschikt voor toepassing in de gezondheidszorg, (gemeentelijke) overheid, onderwijs, en organisaties met meerdere locaties

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Aerohive AP245X ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.