Loading...
Aerohive AP250 2018-09-21T10:08:33+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP250Aerohive AP250

De Aerohive AP250 is een wireless access point van Aerohive dat de Aerohive AP350 opvolgt en net als alle andere access points van Aerohive voorzien is van de nodige intelligentie om geheel zelfstandig te kunnen opereren, zonder gebruik van een controller. De Aerohive AP250 is een access point van de nieuwste generatie, waarbij de radio’s in het systeem via software instellingen geconfigureerd kunnen worden. Bluetooth Low Energy (BLE) is ook aan boord, zodat iBeacons kunnen worden gebruikt.

De Aerohive AP250 is een 802.11ac type accesspoint, maar kan ook met de b/g/n standaarden overweg, tegelijkertijd en zonder performance verlies. Meerdere Aerohive AP250 access points kunnen aan elkaar worden gekoppeld, en kunnen met elkaar communiceren om zo voor de gebruikers de beste performance en dekking te kunnen garanderen. De Aerohive AP250 ondersteunt Power-over-Ethernet en heeft dus geen separate voeding nodig. Het access point opereert met 3×3 streams zowel op de 2,4 als de 5,0 Gigahertz-band. Application visibility en control zijn standaard aanwezig. Elke Aerohive AP250 heeft een dubbele Gigabit Ethernet poort. Het access point kan via Power over Ethernet worden gevoed.

Management van de Aerohive AP250 vindt plaats middels een centrale Aerohive Hivemanager (NG) oplossing. Middels dit systeem kunnen policies worden gepushed en kan bijvoorbeeld nieuwe firmware worden geïnstalleerd.

Aerohive AP250 access points zijn zeer krachtig en geschikt voor toepassing in de gezondheidszorg, (gemeentelijke) overheid, onderwijs, en organisaties met meerdere locaties.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Aerohive AP250 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.