Loading...
Aerohive AP3502018-09-21T10:08:56+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive AP350Aerohive AP350 – Betrouwbare Wireless Access Point

De Aerohive AP350 is een robuuste 802.11n wireless access point met hoge prestaties en mate van betrouwbaarheid. De AP350 biedt high performance dual concurrent (2.4GHz en 5 GHz) 802.11n (3×3) three spatial stream MIMO en een dual 10/100/1000 Ethernet-poort service. Dankzij de gegoten metalen behuizing, externe antennes en goede weerstand tegen hoge temperaturen is de Aerohive AP350 bestand tegen de meest uitdagende indoor-omgevingen.

Hoge bandbreedtes zijn de standaard

Deze duurzame, enterprise-grade oplossing van Aerohive is ontworpen voor omgevingen waarbij hoge bandbreedtes de standaard zijn. Dankzij de meerdere radio’s en het vermogen om tegelijkertijd gebruik te maken van de 2.4 GHz en 5 GHz kanalen, is de Aerohive AP350 in staat om een totale datasnelheid van 450 Mbps te halen. Dankzij de controllerloze architectuur biedt de Aerohive AP350 zowel Mesh als ondersteuning voor legacy 802.11a,b en g clients.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Aerohive AP350 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link