Loading...
Aerohive Connect2018-09-21T10:11:12+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Aerohive ConnectAerohive Connect

Aerohive Connect is een cloud-networking oplossing. Met Aerohive Connect voorziet u uw draadloze netwerk van een significante upgrade terwijl u de kosten verlaagt. Aerohive Connect geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een gecentraliseerd cloud-managementplatform, waarmee u eenvoudig en snel problemen kunt troubleshooten en instellingen op grote schaal kunt aanpassen. Daarnaast geeft Aerohive Connect u de mogelijkheid tot flexibele upgrade-opties om management, beveiliging, support en insight-tools nog beter te benutten.

Met Aerohive Connect is elk AP een startpunt

Aerohive Connect biedt enterprise-class connectiviteit, cloudmanagement en interactieve support, zonder dat daarbij een verhoging van kosten of complexiteit gepaard gaat. Met Aerohive Connect kunt u elk access point inzetten als startpunt van uw WiFi-netwerk. Dit geeft u de mogelijkheid om klein te beginnen en eenvoudig uit te breiden. Hiermee is Aerohive Connect een fantastisch startpunt voor organisaties die voorlopig uit de voeten kunnen met elementaire netwerkbehoeften, maar verwachten dat het netwerk qua zichtbaarheid, veiligheid, snelheid en andere WiFi-features op korte termijn een upgrade nodig heeft.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Aerohive Connect ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aerohive Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link