Loading...
Alcatel-Lucent Enterprise 2017-12-28T10:31:07+00:00

Adviesgesprek aanvragen
Informatiepakket aanvragen
Download whitepaper

Alcatel-Lucent Enterprise
QSight IT is Expert Partner van Alcatel-Lucent Enterprise. Het leveren van end-to-end geïntegreerde spraak/data netwerken is de missie van Alcatel-Lucent Enterprise, zowel aan de zogenaamde (new) carriers als aan de top 500 bedrijven.

Alcatel Lucent Routers en Switches

QSight IT is de hoogst gekwalificeerde Alcatel-Lucent Enterprise reseller in Nederland en Alcatel-Lucent Enterprise Expert Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van Alcatel Lucent routers en switches is QSight IT uw Nederlandse ALE partner bij uitstek.

Alcatel-Lucent Oplossingen en Services

Alcatel-Lucent levert oplossingen voor zakelijke communicatie en intelligente netwerken aan bedrijven, van het MKB tot multinationals.
Zowel op het gebied van communicatie (telefooncentrales, call-center technologie) maar ook op het gebied van networking kan Alcatel-Lucent Enterprise bouwen op een enorme ervaring; Alcatel-Lucent Enterprise heeft veel expertise in o.a. de zorg, industrie, overheidsinstellingen en levert aan deze branches de volgende technologieën:

  • OmniSwitch switches
  • OmniAccess routers
  • OmniVista network management
  • Netwerk on Demand
  • Voice-over-WLAN infrastructuur

Gekwalificeerde Alcatel-Lucent Enterprise Specialist

QSight IT is de ideale partner op het gebied van core networking en netwerk security. Door het 15 jarige partnerschap met Alcatel-Lucent Enterprise heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Alcatel-Lucent Enterprise.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Alcatel-Lucent oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Alcatel-Lucent Enterprise nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.