Loading...
Aruba Networks2018-09-21T10:03:08+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Aruba NetworksQSight IT is partner van Aruba Networks, “a Hewlett Packard Enterprise company”.

Een perfecte WiFi-oplossing is veel meer dan een uitstekende access point. Aruba Networks is hier een uitstekend voorbeeld van. Naast perfecte access points zijn kenmerken als beheer, beveiliging en dekking zeer belangrijk in een zakelijke setting.

Aruba Networks Beheer

Een Aruba WiFi netwerk kan zowel met als zonder controllers worden opgebouwd. Het beheer kan in beide gevallen met een webinterface plaatsvinden, of centraal met de Aruba Airwave management software.

Aruba Networks Security

Toegang tot een Aruba WiFi netwerk kan worden beveiligd met ClearPass Policy Management. Hiermee kan worden bepaald welke medewerkers en bezoekers toegang kunnen krijgen tot het WiFi netwerk. Een firewall is ingebouwd in de Aruba access point, waardoor het uitrollen van een Bring-Your-Own-Device policy wordt vereenvoudigd. RFProtect zorgt voor Intrusion Prevention in het draadloze netwerk en voorkomt hiermee ongewenst bezoek.

Overal Wireless Dekking

AppRF kan binnen een WiFi netwerk van Aruba Networks onderscheid maken tussen applicaties en kan hier policies op aanpassen. Ongewenste applicaties worden afgeremd in hun verbruik. Hiermee wordt een optimale beschikbaarheid gerealiseerd zodat de bedrijfskritische applicaties altijd optimaal gebruikt kunnen worden via het WiFi netwerk.

Aruba Networks Access Points

Tot slot zijn er natuurlijk de toegangspoorten tot het WiFi netwerk zelf. Dit zijn de Aruba access points. Die zijn er in verschillende niveaus, met 802.11ac ondersteuning, doorvoersnelheden tot 1,7Gbps en ingebouwde Bluetooth bakens. Er zijn access points voor binnen- en buitengebruik. Daarnaast kan er onderscheid worden gemaakt tussen plafond-, wand- en bureauplaatsing.

Aruba Networks WiFi oplossingen worden zeer succesvol toegepast in het hoger en middelbaar onderwijs, gezondheidszorg, overheid, horeca, retail en de financiële dienstverlening.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Aruba Networks oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Aruba Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link