Loading...
Barracuda Networks2018-09-21T10:03:12+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Barracuda NetworksQSight IT is Preferred Partner van Barracuda Networks. Barracuda drong met haar Barracuda Spam and Virus Firewall in korte tijd door tot de top van anti-spam systemen. De laatste jaren zijn er vele security producten toegevoegd aan het portfolio.

Barracuda Networks oplossingen

QSight IT is een gerenommeerde Barracuda Networks reseller in Nederland. Barracuda biedt krachtige en gebruiksvriendelijke anti-spam oplossingen. Daarnaast biedt het security en storage-oplossingen die bescherming bieden voor gebruikers, applicaties en data.

QSight IT heeft ruime ervaring met het implementeren en onderhouden van de volgende Barracuda oplossingen:

QSight IT is de ideale partner op het gebied van network security, cloud security, anti spam en antivirus oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met Barracuda Networks heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van firewalls en storage oplossingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie specifieke aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Barracuda Networks oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Barracuda Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link